Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Schoenmakersstraat 22 in Roermond 6041 EZ

Schoenmakersstraat 22

6041 EZ Roermond
Huurprijs € 1.850,- p.m.
0475-351970

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 190 m² Aantal lagen 4
Lees meer

Omschrijving

Dit winkelpand (90 m²) met luxe bovenwoning (100 m²) over 3 verdiepingen is gelegen op een mooie locatie in het stadscentrum van Roermond. Werken en wonen kan nu in dit compleet gerenoveerd en luxe afgewerkt stadspand in een winkelstraat met actieve ondernemers. 

Ondernemen in de...
Lees meer

Omschrijving

Dit winkelpand (90 m²) met luxe bovenwoning (100 m²) over 3 verdiepingen is gelegen op een mooie locatie in het stadscentrum van Roermond. Werken en wonen kan nu in dit compleet gerenoveerd en luxe afgewerkt stadspand in een winkelstraat met actieve ondernemers. 

Ondernemen in de sfeervolle binnenstad van Roermond, verkozen als beste binnenstad van heel Nederland. Met een rijke cultuurhistorie, de vele monumenten en de unieke ligging aan het water. Roermond kenmerkt zich door de ontwikkeling als dé winkelstad van Nederland en Euregio en dé beste ontmoetingsplaats door de sterke combinatie van winkels, horeca en cultuur. 
Roermond is een bruisende stad door de vele evenementen het hele jaar door en de aanwezigheid van het Retail Center en het Designer Outlet. Deze Outlet ontvangt per jaar ca. 6 miljoen bezoekers.  

Algemeen: 
Het uitstekend onderhouden pand is gelegen op een A2 locatie, met een oppervlakte van in totaal 190 m², waarvan 90 m² verkoopoppervlakte en 100 m² woonoppervlakte. De frontbreedte van de winkel is 4,16 m. De winkel is omgeven door diverse detailhandel en ligt op korte loopafstand van het shoppingcenter en een parkeergarage.  

Indeling:

Winkelruimte:
Souterrain: verkoopruimte ca. 25 m².
Begane grond (voorzien van airco): winkelruimte, pantry en toiletruimte. De voorzijde beschikt over de gehele breedte over een stalen rolluik die elektrisch bedienbaar is (via afstandsbediening). 

Luxe bovenwoning:
1e Verdieping (voorzien van airco): living, complete keuken en dakterras.
2e Verdieping (voorzien van airco): 2 slaapkamers, badkamer en apart toilet. 
3e Verdieping: 1 slaapkamer en een berging met aansluitingen voor het witgoed. 
 
Het object is recent geheel aangepast naar de wooneisen van deze tijd waaronder isolatie, elektra en een moderne afwerking.
 
Bereikbaarheid:
Het pand ligt centraal ten opzichte van de diverse uitvalswegen, waardoor onder andere de autosnelwegen de A73 en de A2 goed en snel bereikbaar zijn. De afstand tot het NS Station is ongeveer 1500 meter lopen.

Kadastrale gegevens: Roermond D 560.

Parkeren: Q-Park en openbaar.

Bestemming: Winkelruimte met bovenwoning.

Huurprijs: € 1.850,- per maand, excl. BTW (winkel en luxe bovenwoning).

Aanvaarding: Direct.

Huurtermijn: In overleg.

Zekerheidsstelling: Bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs –indexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI –Alle Huishoudens (2000=100), gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek).
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.850,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1900 Bouwjaar toelichting vernieuwd in 2016 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 190 m² Verkoopoppervlakte 90 m² Woonoppervlakte 90 m² Perceeloppervlakte 65 m² Frontbreedte 416 cm Diversen Aantal lagen 4 Woonruimte Woonruimte aanwezig Welstandsklasse A2 Bijdrage wink. vereniging Ja
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
190 m²
Verkoop vloeroppervlakte
90 m²
Frontbreedte
416 cm
Verdiepingen
4
Welstandsklasse
A2
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.