Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Koop / huur
Hamstraat 16 in Roermond 6041 HB

Hamstraat 16

6041 HB Roermond
Vraagprijs € 599.000,- k.k. Huurprijs € 2.500,- p.m.
0475-351970

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 340 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Ondernemen in de sfeervolle binnenstad van Roermond, verkozen als beste binnenstad van heel Nederland, met een rijke cultuurhistorie, de vele monumenten en de unieke ligging aan het water. Roermond kenmerkt zich door de ontwikkeling als dé winkelstad van Nederland en Euregio en dé beste...
Lees meer

Omschrijving

Ondernemen in de sfeervolle binnenstad van Roermond, verkozen als beste binnenstad van heel Nederland, met een rijke cultuurhistorie, de vele monumenten en de unieke ligging aan het water. Roermond kenmerkt zich door de ontwikkeling als dé winkelstad van Nederland en Euregio en dé beste ontmoetingsplaats door de sterke combinatie van winkels, horeca en cultuur. Roermond is een bruisende stad door de vele evenementen het hele jaar door en de aanwezigheid van het Retail Center en het Designer Outlet. Dit Outlet ontvangt per jaar ca. 3 miljoen bezoekers en is, na de Amsterdamse grachten en de Efteling, de 3e bezoekersattractie van Nederland.

Algemeen:
Op een A1-locatie in hartje Roermond is deze winkelruimte te huur/ te koop, met een front van 5 meter, een winkeloppervlakte van 215 m² op de begane grond met hoge plafonds en een extra entresol van ca. 125 m² op de 1e verdieping.
De winkel is gelegen op een top locatie in het centrum van Roermond, op maar 150 m. afstand van het NS- station en 75 m. van het Stationsplein. In de directe omgeving bevinden zich vestigingen van o.a. de McDonalds, V&D, Hema, Hans Anders, Bakker Bart, Xenos, Kruidvat, Coffeelovers en diverse lokale winkeliers.

Bereikbaarheid:
Het centrum van Roermond is optimaal bereikbaar, zowel met het eigen als het openbaar vervoer. Het NS- station is op slechts 150 meter afstand gelegen.

Omgeving:
De directe omgeving bestaat uit hoofdzakelijk commerciële ruimten met bovengelegen woningen. De monumentale binnenstad van Roermond kenmerkt zich door een zeer ruim winkel- en horeca- aanbod, inclusief het Designer outlet Center (slechts 5 minuten lopen uit centrum), vele monumentale panden en kerken en een typische binnenstedelijke woonomgeving. In de directe omgeving van dit object bevinden zich onder andere Hema, V&D, Xenos, Kruidvat, bakker Bart, Coffeelovers en diverse andere winkelketens.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Roermond, sectie D, nummer 5358, 2.19 are groot.

Parkeren:
Het centrum van Roermond beschikt over uitstekende openbare parkeervoorzieningen.
Op loopafstand bevindt zich een Q-park parkeergarage voor ruim 400 auto’s.

Bestemming:
Detailhandel.

Vraagprijs:
€ 599.000,- k.k.

Huurprijs:
€ 2.500,- per maand (excl. BTW)

Aanvaarding:
In overleg.

Huurtermijn:
5 jaar + 5 jaar.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur incl. BTW.

Omzetbelasting:
Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs – indexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI – Alle Huishoudens (2000=100), gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek).
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 599.000,- kosten koper Huurprijs € 2.500,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1990 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 340 m² Verkoopoppervlakte 215 m² Perceeloppervlakte 219 m² Frontbreedte 500 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten uitstekend Afstand tot snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m Afstand tot N.S. station op minder dan 500 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse A1 Bijdrage wink. vereniging Ja
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
340 m²
Verkoop vloeroppervlakte
215 m²
Frontbreedte
500 cm
Verdiepingen
2
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Ter overname
Ja
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.