Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Hamstraat 23 in Roermond 6041 HA

Hamstraat 23

6041 HA Roermond
Vraagprijs € 895.000,- k.k.
0475-351970

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 256 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

Ondernemen in de sfeervolle binnenstad van Roermond, verkozen als beste binnenstad van heel Nederland, met een rijke cultuurhistorie, de vele monumenten en de unieke ligging aan het water. Roermond kenmerkt zich door de ontwikkeling als dé winkelstad van Nederland en Euregio en dé beste...
Lees meer

Omschrijving

Ondernemen in de sfeervolle binnenstad van Roermond, verkozen als beste binnenstad van heel Nederland, met een rijke cultuurhistorie, de vele monumenten en de unieke ligging aan het water. Roermond kenmerkt zich door de ontwikkeling als dé winkelstad van Nederland en Euregio en dé beste ontmoetingsplaats door de sterke combinatie van winkels, horeca en cultuur. Roermond is een bruisende stad door de vele evenementen het hele jaar door en de aanwezigheid van het Retail Center en het Designer Outlet. Deze Outlet ontvangt per jaar ca. 3 miljoen bezoekers en is, na de Amsterdamse grachten en de Efteling, de 3e bezoekersattractie van Nederland.

Algemeen:
Op een A1-locatie in Hartje Roermond is dit fraai beleggingspand te koop met een totaal front van 8 meter, een winkeloppervlakte op de begane grond van 150 m² en twee bovenverdiepingen die bestemd zijn voor bewoning. Deze woonverdiepingen zijn ruim van opzet, echter dienen wel naar de huidige woonwensen gemoderniseerd te worden. De woongedeeltes zijn via een aparte ingang aan de achterzijde bereikbaar.
De winkelruimte op de begane grond bevindt zich in uitstekende staat en wordt thans verhuurd aan een optiekzaak.
Het pand is gelegen op een top locatie in het centrum van Roermond, op maar 250 m. afstand van het NS- station en met in de directe omgeving vestigingen van o.a. de McDonalds, V&D, Hema, Hans Anders, Bakker Bart, Bristol, Xenos en diverse lokale winkeliers.

Bereikbaarheid:
Het centrum van Roermond is optimaal bereikbaar, zowel met het eigen als het openbaar vervoer. Het NS- station is op slechts 250 m. afstand gelegen.

Omgeving:
De directe omgeving bestaat uit hoofdzakelijk commerciële ruimten met bovengelegen woningen. De monumentale binnenstad van Roermond kenmerkt zich door een zeer ruim winkel- en horeca- aanbod, inclusief het Designer outlet Center (slechts 5 minuten lopen uit centrum), vele monumentale panden en kerken en een typische binnenstedelijke woonomgeving. In de directe omgeving van dit object bevinden zich onder andere Hema, V&D, Xenos, bakker Bart, Dixons en diverse andere winkelketens.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Roermond, sectie D, nummer 3913, 2.56 are groot.

Parkeren:
Het centrum van Roermond beschikt over uitstekende openbare parkeervoorzieningen.
Op loopafstand bevindt zich een Q-park parkeergarage voor ruim 400 auto’s.

Bestemming:
Begane grond: Detailhandel
Verdiepingen: Wonen.

Vraagprijs:
€ 895.000,- k.k.

Aanvaarding:
Per direct.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 895.000,- kosten koper Aanvaarding direct BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1930 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 256 m² Verkoopoppervlakte 150 m² Perceeloppervlakte 256 m² Frontbreedte 800 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Winkelcentrum Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen redelijk, goed Onderhoud binnen toel. winkelruimte goed/ uitstekend; bovenwoning matig Onderhoud buiten goed Nevenbestemming Belegging Afstand tot snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m Afstand tot N.S. station op 500 m tot 1000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
256 m²
Verkoop vloeroppervlakte
150 m²
Frontbreedte
800 cm
Verdiepingen
3
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Functie
Belegging
Adres tonen
Ja
Aantal huurders
1
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.