Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Patiowoningen Bonaparte
6081 AE Haelen
Koopaanneemsom € 270.000,- tot € 270.000,- Beschikbaar
0475-351970

Kenmerken

Start bouw 01-10-2019 Aantal kavels 8 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Patiobungalows Bonaparte te Haelen

Vlakbij de dorpskern van Haelen worden vanaf medio oktober 8 moderne LEVENSLOOPBESTENDIGE PATIOBUNGALOWS gerealiseerd.

Deze moderne, fijne bungalows liggen op een fraaie plek, op...
Lees meer

Omschrijving

Patiobungalows Bonaparte te Haelen

Vlakbij de dorpskern van Haelen worden vanaf medio oktober 8 moderne LEVENSLOOPBESTENDIGE PATIOBUNGALOWS gerealiseerd.

Deze moderne, fijne bungalows liggen op een fraaie plek, op loopafstand van de beide supermarkten en andere voorzieningen in het dorp en zijn gelegen op percelen van 271 m² tot en met 282 m² groot. Rondom liggen vrijstaande woningen, kortom een uitstekende locatie!

Zoekt u naar een andere woning, bijvoorbeeld omdat u binnenkort met pensioen gaat, omdat uw kinderen het huis uit zijn, of omdat u simpelweg minder wilt gaan werken en lage woonlasten wenst? Vindt u het belangrijk dat uw huis mooi en comfortabel is én uw ecologische voetafdruk en woonlasten vermindert? In deze patiowoningen is dit allemaal mogelijk en kunt u hier van genieten.

Dankzij een uitgekiend gelijkvloers ontwerp en moderne domotica, kunt u in deze patiowoning in alle fasen in uw leven prettig en zelfstandig wonen.

Deze patiobungalows hebben de volgende indeling:

Entree in de ontvangsthal met toilet met fonteintje, moderne meterkast en toegang tot de keuken en woonkamer.

De keuken van deze levensloopbestendige woningen ligt aan de voorzijde en de woonkamer daarachter, welke tevens middels mooie dubbele tuindeuren in verbinding staat met de patiotuin.

Vanuit de woonkamer zijn vervolgens nog een badkamer en 2 slaapkamers te bereiken. De badkamer heeft een inloopdouche, 2e toilet en wastafel. Beide slaapkamers zijn ruim en hebben middels doorlopende raampartijen zicht op de patio.

Alle bungalows bevatten tenslotte nog een tuinberging en hebben de mogelijkheid om een auto op de oprit op het eigen perceel te plaatsen.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 270.000,- - € 270.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 99 m² Inhoud 407 m³ Perceeloppervlakte 271 m² t/m 282 m² Start bouw 01-10-2019 Start Verkoop 01-07-2019 Aantal kavels 8 Vrij 8 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.