Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Oortjensveld
6075 GS Herkenbosch
Koopaanneemsom € 282.500,- tot € 369.600,- Beschikbaar
0475-351970

Kenmerken

Aantal kavels 9 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Herkenbosch is gesitueerd met schitterende vrije natuur van o.a. het Meinweggebied aan de ene kant. Aan de andere kant ligt de stad Roermond met een grote diversiteit aan uitgaansmogelijkheden en een groot winkelgebied, waaronder het Designer Outlet Center. De A73 zorgt voor een optimale verbinding...
Lees meer

Omschrijving

Herkenbosch is gesitueerd met schitterende vrije natuur van o.a. het Meinweggebied aan de ene kant. Aan de andere kant ligt de stad Roermond met een grote diversiteit aan uitgaansmogelijkheden en een groot winkelgebied, waaronder het Designer Outlet Center. De A73 zorgt voor een optimale verbinding met Venlo en Maastricht. 

Het kerkdorp Herkenbosch telt ruim 4.000 inwoners en vormt samen met de 5 andere dorpen de gemeente Roerdalen. De voorzieningen in het dorp zijn uitstekend, met een basisschool, politiebureau, postkantoor, bibliotheek en diverse winkels. Daarnaast valt er in Herkenbosch op sportief gebied van alles te beleven met sportvelden, een sporthal, een tennispark, een manage en een 18 holes tellende golfbaan. 

Ten zuiden van het centrum van Herkenbosch ligt uitbreidingsplan Oortjensveld waar de woningen van Daalderdreef en Muntsingel samensmelten met het prachtige gebied.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 282.500,- - € 369.600,- Indeling Gebruiksoppervlakte 130 m² Inhoud 600 m³ Perceeloppervlakte 487 m² Start Verkoop 12-01-2017 Aantal kavels 9 Vrij 4 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis
U kunt de brochure hier downloaden
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.