Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Oolderpoort
6049 BX Herten
Koopaanneemsom € 290.000,- tot € 355.000,- Verkocht
0475-351970

Kenmerken

Start bouw 01-11-2019 Aantal kavels 10 Woningtypen Appartement
Lees meer

Omschrijving

"Residentie Oolderpoort"

10 royale appartementen in hartje Herten van 92 m² tot 113 m².

Het nieuw te bouwen appartementencomplex Residentie ‘Oolderpoort’ aan de Merumerkerkweg 11 te Herten biedt ultiem leef- en woongenot. U woont in een eigentijds appartement dat is...
Lees meer

Omschrijving

"Residentie Oolderpoort"

10 royale appartementen in hartje Herten van 92 m² tot 113 m².

Het nieuw te bouwen appartementencomplex Residentie ‘Oolderpoort’ aan de Merumerkerkweg 11 te Herten biedt ultiem leef- en woongenot. U woont in een eigentijds appartement dat is voorzien van alle gemakken en voldoet aan het wooncomfort van deze tijd. En dat in het centrum van Herten. De entreehal is ruim van opzet en middels een lift zijn de appartementen bereikbaar.

Alle appartementen hebben eigen balkon (16 m²) dat vanuit een deur en glazen schuifdeur bereikbaar is. Heerlijk om zomers het zonnetje binnen te laten. De raampartijen lopen door tot de vloer, waardoor de appartementen bijzonder veel licht binnenlaten en ruim voelen. De indeling bestaat verder uit; een open woon-/leefruimte, een open keuken en een aparte berging, 2 slaapkamers, een badkamer en apart toilet.

Verkoopprijzen zijn inclusief een parkeerplaats en een berging. De appartementen worden afgewerkt inclusief keuken en
sanitair + tegelwerk.

Residentie ‘Oolderpoort’ ligt in het centrum van Herten. In de dorpskern vindt u een supermarkt, allerlei winkels en (sport)faciliteiten. Op loopafstand van natuur en recreatie, zoals de Oolderplas en de Maasplassen, zodat u heerlijk kunt genieten van groen en water. Wonen in het hart van een echte dorpskern en perfecte bereikbaarheid via de snelweg (A73/A2) en een drietal luchthavens binnen een straal van 50 km. Dat is Residentie ‘Oolderpoort’.
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 290.000,- - € 355.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 92 m² t/m 113 m² Inhoud 0 m³ Start bouw 01-11-2019 Start Verkoop 01-08-2019 Aantal kavels 10 Vrij 10 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Appartement

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.