Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Leiverse Velden
6091 Leveroy
Koopaanneemsom € 185.000,- tot € 209.500,- Verkocht
0475-351970

Kenmerken

Start bouw 01-04-2019 Aantal kavels 20 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Rustig wonen in Leveroy

De Leiverse Velden is een plan in Leveroy (limburgs Leivere), een kerkdorp in het uitgestrekte buitengebied te midden van de landerijen, natuur- en bosgebied. De ruimtelijke opzet en het rustige karakter van deze mooie plek ten zuidoosten van Nederweert zorgen...
Lees meer

Omschrijving

Rustig wonen in Leveroy

De Leiverse Velden is een plan in Leveroy (limburgs Leivere), een kerkdorp in het uitgestrekte buitengebied te midden van de landerijen, natuur- en bosgebied. De ruimtelijke opzet en het rustige karakter van deze mooie plek ten zuidoosten van Nederweert zorgen voor een stille leefomgeving. In Leveroy is een basisschool aanwezig. De overige voorzieningen vind u 2 kilometer verderop, in de nabijgelegen kern van Heythuysen (gemeente Leudal).

Door de belangrijkste ontsluitingswegen N280 en A2, is Leveroy zeer gunstig gelegen ten opzichte van Eindhoven, Weert, Roermond.

In het gebied Leiverse Velden worden 20 mooie en ruime gezinswoningen gebouwd met veel praktische ruimte, 3 slaapkamers en een ruime zolder. Door de ruimtelijke opzet van het hele plan is het heerlijk en rustig wonen in een nieuwe wijk.

Standaard bestaat de indeling van een woning uit:

Begane grond: Entree / hal met meterkast en een half betegelde toiletruimte met vrijhangend toilet en fonteintje. De woonkamer is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en heeft hierdoor een optimaal contact met de tuin middels een raampartij en een deur naar de achtertuin. De woonkamer is voorzien van een handige trapkast en staat in open verbinding met de keuken, die aan de voorzijde – aan de straatkant – is gesitueerd. De open keuken wordt zonder inrichting opgeleverd, zodat u deze geheel naar eigen smaak kunt inrichten. De keuken heeft een grote raampartij die een leuk zicht heeft op het straatbeeld.

Eerste verdieping: De overloop geeft toegang tot de badkamer en drie slaapkamers. Deze slaapkamers zijn respectievelijk ca. 15 m², 9 m² en 6 m² groot. Tevens bevindt zich op deze verdieping de badkamer die is ingedeeld met een inloopdouche, vaste wastafel en vrijhangend toilet.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Deze ruimte biedt mogelijkheden tot het realiseren van een extra vierde slaapkamer of hobbyruimte. Tevens bevinden zich hier de aansluitpunten voor het witgoed en de opstelling van de cv-installatie en mechanische ventilatie.

Bijzonderheden:
• Duurzaam en milieuvriendelijk materiaalgebruik;
• Woningen zijn voorzien van zonnepanelen;
• Volledig geïsoleerd;
• Geen ruwbouw-opties meer mogelijk.De perceel oppervlakten variëren van 141 m² tot en met 317 m².
Verkoopprijzen vanaf € 185.000,- v.o.n. tot € 209.500,- v.o.n.

Vraag nu een brochure aan of bel voor een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor!
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 185.000,- - € 209.500,- Indeling Gebruiksoppervlakte 110 m² Inhoud 395 m³ Perceeloppervlakte 141 m² t/m 317 m² Start bouw 01-04-2019 Start Verkoop 14-12-2018 Aantal kavels 20 Vrij 11 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.