Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Bosserhofsveld
6051 Maasbracht
Koopaanneemsom € 180.000,- tot € 340.000,- Verkocht
0475-351970

Kenmerken

Aantal kavels 26 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

NU IN VERKOOP!

Aan de rand van het havenplaatsje Maasbracht wordt het nieuwe woningbouwplan Bosserhofsveld gerealiseerd. Een unieke kans om landelijk te wonen op een centraal gelegen plek in Limburg. Binnen het plan worden 22 bouwkavels uitgegeven door gemeente Maasgouw....
Lees meer

Omschrijving

NU IN VERKOOP!

Aan de rand van het havenplaatsje Maasbracht wordt het nieuwe woningbouwplan Bosserhofsveld gerealiseerd. Een unieke kans om landelijk te wonen op een centraal gelegen plek in Limburg. Binnen het plan worden 22 bouwkavels uitgegeven door gemeente Maasgouw. Ontwikkelcombinatie Janssen de Jong Projectontwikkeling en Jongen Meulen Projectontwikkeling ontwikkelt hier 26 koopwoningen varierend van starterswoningen en twee-onder-één-kapwoningen tot vrijstaande woningen en levensloopbestendige bastionwoningen.

In de derde en allerlaatste fase van dit project worden 6 vrijstaand geschakelde woningen in Jaren 30 stijl gerealiseerd. Veel oppervlakte, 5 slaapkamers en een prachtig uitzicht kenmerken deze woningen. Het gevelbeeld is gevarieerd door de toepassing van verschillende bakstenen en wisselende raamopeningen.

De stedenbouwkundige structuur van Bosserhofsveld is onder te verdelen in twee karakteristieke gebieden, de zogenaamde 'Dorpsrand'en het 'Overloopgebied'.

De Dorpsrand vormt de gave afronding van het dorp Maasbracht. Middels de bouw van nieuwe vrijstaande woningen direct grenzend aan de bestaande bebouw krijgt de rand van het dorp een nieuwe en gave afronding. 

In het Overgangsgebied staat de overgang van het woongebied naar het open agrarisch gebied centraal. Deze overgang wordt gecreëerd door bouwblokken welke ruim in het groen zijn gesitueerd. In het stedenbouwkundig plan wordt daarbij onderscheid gemaakt in een bouwblok, direct gelegen aan de 'Dorpsrand'  waar twee-onder-één-kapwoningen, vrijstaande woningen en ééngezinswoningen, het zogenaamde 'Buiten' wordt gerealiseerd. Vanuit het 'Buiten' naar het open agrarische gebied worden de zogenaamde Bastionwoningen gerealiseerd. Deze Bastions, bestaande uit 4 levensloopbestendige woningen, krijgen een alzijdige oriëntatie in het groen.

De plattegrond van de begane grond is ruim opgezet met de woonkamer aan de voorzijde en een mooie leefkeuken met openslaande deuren aan de tuinzijde.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, een volledig afgewerkte badkamer met de mogelijkheid voor een ligbad en een separaat toilet gesitueerd. Via de vaste trap bereikt u de tweede verdieping die ruimte biedt aan twee extra slaapkamers en een technische ruimte.

Deze vrijstaande woningen worden standaard aangeboden met garage, zonnepanelen en comfortabele vloerverwarming op de begane grond.

Wil je eerst meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met een van de makelaars! 
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 180.000,- - € 340.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 110 m² t/m 142 m² Inhoud 400 m³ t/m 630 m³ Perceeloppervlakte 150 m² t/m 360 m² Start Verkoop 24-04-2018 Aantal kavels 26 Vrij 8 Aantal Bouwtypes 6 Woningtypen Woonhuis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.