Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Residence Loesbleik
6041 KX Roermond
Koopaanneemsom € 264.900,- tot € 349.900,- Verkocht
0475-351970

Kenmerken

Aantal kavels 20 Woningtypen Appartement
Lees meer

Omschrijving

Medio 2018 zal op het perceel gelegen aan de Roersingel een bijzonder appartementengebouw verrijzen. De Loesbleik betekent exclusief wonen op een van de oudste en meest markante plekken van Roermond. In het gebouw zijn dertig luxe koop- en huurappartementen beschikbaar met een woonoppervlak vanaf 97...
Lees meer

Omschrijving

Medio 2018 zal op het perceel gelegen aan de Roersingel een bijzonder appartementengebouw verrijzen. De Loesbleik betekent exclusief wonen op een van de oudste en meest markante plekken van Roermond. In het gebouw zijn dertig luxe koop- en huurappartementen beschikbaar met een woonoppervlak vanaf 97 m² tot 135 m². Twaalf appartementen gelegen aan de Roerzijde kijken direct uit over de Roer. De overige zestien woningen liggen aan de Roersingel, een van de oudste wegen van Roermond. De Roersingel is het verlengde van de Roerkade, een aantrekkelijke boulevard met eenrichtingsverkeer. Het complex is zowel vanaf de Roerkade alsmede vanaf het zuiden met de auto bereikbaar.
Ieder appartement beschikt over een eigen berging op de begane grond en heeft de mogelijkheid om een parkeerplaats te kopen of te huren in de onderliggende parkeergarage.
Overdracht Koopaanneemsom € 264.900,- - € 349.900,- Indeling Gebruiksoppervlakte 97 m² t/m 142 m² Inhoud 271 m³ t/m 378 m³ Aantal kavels 20 Aantal Bouwtypes 7 Vrij 0 Woningtypen Appartement
U kunt de brochure hier downloaden

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om dit object door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.