Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
De Rekenkamer
6041 EC Roermond
Koopaanneemsom € 309.500,- tot € 579.500,- Beschikbaar
0475-351970

Kenmerken

Aantal kavels 31 Woningtypen Appartement, Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Op woensdag 25 september is de verkoop gestart van de herenhuizen, appartementen en het penthouse. Bent u niet in de gelegenheid geweest om aanwezig te zijn bij de start verkoop? U kunt alle verkoopdocumentatie opvragen bij ons.

Heeft u interesse in een woning in De Rekenkamer, dan kunt...
Lees meer

Omschrijving

Op woensdag 25 september is de verkoop gestart van de herenhuizen, appartementen en het penthouse. Bent u niet in de gelegenheid geweest om aanwezig te zijn bij de start verkoop? U kunt alle verkoopdocumentatie opvragen bij ons.

Heeft u interesse in een woning in De Rekenkamer, dan kunt u zich inschrijven voor één of meerdere bouwnummers. Hiervoor dient u uiterlijk op vrijdag 4 oktober vóór 12:00 uur het inschrijfformulier volledig ingevuld in te leveren bij één van onze makelaars.

Na het sluiten van de inschrijfperiode vindt de toewijzing plaats.

Nieuwbouwplan De Rekenkamer is gelegen in het historische centrum van Roermond aan de Lindanusstraat, Heilige Geeststraat en de Bethlehemstraat. De Bunte Vastgoed Zuid heeft een voormalig kantorencomplex herontwikkeld tot een nieuw woningbouwplan.
De Rekenkamer bestaat uit 18 herenhuizen, 12 appartementen en 1 penthouse. Alle woningen worden gesitueerd rondom een gezamenlijk, afgesloten binnenterrein met een groene uitstraling en 54 parkeerplaatsen. Elke woning heeft standaard één eigen parkeerplaats en de mogelijkheid om een tweede parkeerplaats erbij te kopen.

De herenhuizen met imposante, rijk gedetailleerde gevels hebben een groot volume door de 3 bouwlagen en een kaplaag.
Diversiteit in gevelstenen, materialisatie en ornamentiek zorgen hierbij voor een fraai straatbeeld. Er is getracht de woningen een eigen identiteit te geven hetgeen kenmerkend is voor een historische stadskern. De woningen beschikken over
mooie diepe tuinen voorzien van een buitenberging.

Van de 13 luxe appartementen worden er vier gerealiseerd als herbestemming van het Rijksmonument Lindanusstraat 2. De
authentieke, monumentale gevel geeft de appartementen een unieke uitstraling, waarachter comfortabele moderne appartementen ontworpen zijn, met een buitenruimte gelegen aan het binnenterrein van het complex.

De overige 9 appartementen verrijzen in een markant gebouw op de hoek Lindanusstraat-Heilige Geeststraat. De hoofdvorm
en architectonische uitwerking refereren aan huize Sint Joseph dat hier in het verleden stond. Rijk gedetailleerd metselwerk
in combinatie met spekbanden en ornamenten geven dit appartementengebouw een bijzondere en tijdloze uitstraling.
De buitenruimte van deze appartementen zijn middels loggia’s voorzien. Het unieke penthouse beschikt over een fraai dakterras.

De herenhuizen en appartementen worden duurzaam gebouwd zonder gasaansluiting. Alle woningen zijn standaard voorzien van een luchtwarmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen en gebalanceerde ventilatie met WTW. Daarnaast is elke woning uitgerust met een complete keuken en luxe sanitair.

De Rekenkamer ligt op een steenworp afstand van het Centraal Station van Roermond. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is daarmee uitstekend. Binnen 10 minuten bevindt u zich in de intercity naar bijvoorbeeld Amsterdam, Maastricht of Nijmegen. ook de uitvalswegen (A2 en A73) richting Eindhoven, Maastricht of Venlo zijn gemakkelijk en snel bereikbaar, ideaal voor woon- werkverkeer.

- De HERENHUIZEN worden aangeboden vanaf €329.500,- VON
- De APPARTEMENTEN worden aangeboden vanaf €309.500,- VON
- Het PENTHOUSE wordt aangeboden voor € 579.500,- VON
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 309.500,- - € 579.500,- Indeling Gebruiksoppervlakte 96 m² t/m 189 m² Inhoud 250 m³ t/m 665 m³ Perceeloppervlakte 111 m² t/m 144 m² Start Verkoop 25-09-2019 Aantal kavels 31 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 3 Woningtypen Appartement, Woonhuis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.