Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Ridder van Asenrodeweg Asenray
6042 MA Roermond
Koopaanneemsom € 199.000,- tot € 219.000,- Verkocht
0475-351970

Kenmerken

Start bouw 01-10-2018 Aantal kavels 8 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

In het Roermondse kerkdorp Asenray worden op dit moment 8 twee onder een kap woningen gerealiseerd. Alle woningen worden energiezuinig gebouwd met een praktische indeling met de keuken aan de voorzijde van de woning en het leefgedeelte aan de tuinzijde. Alle woningen worden standaard voorzien van...
Lees meer

Omschrijving

In het Roermondse kerkdorp Asenray worden op dit moment 8 twee onder een kap woningen gerealiseerd. Alle woningen worden energiezuinig gebouwd met een praktische indeling met de keuken aan de voorzijde van de woning en het leefgedeelte aan de tuinzijde. Alle woningen worden standaard voorzien van zonnepanelen. Er zijn geen ruwbouwopties meer mogelijk.

Standaard bestaat de indeling van een woning uit:

Begane grond: Entree / hal met meterkast en een half betegelde toiletruimte met vrijhangend toilet en fonteintje. De woonkamer is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en heeft hierdoor een optimaal contact met de tuin middels een raampartij en een deur naar de achtertuin. De woonkamer is voorzien van een handige trapkast en staat in open verbinding met de keuken, die aan de voorzijde – aan de straatkant – is gesitueerd. De open keuken wordt zonder inrichting opgeleverd, zodat u deze geheel naar eigen smaak kunt inrichten. De keuken heeft een grote raampartij die een leuk zicht heeft op het straatbeeld.

Eerste verdieping: De overloop geeft toegang tot de badkamer en drie slaapkamers. Deze slaapkamers zijn respectievelijk ca. 15 m², 9 m² en 6 m² groot. Tevens bevindt zich op deze verdieping de badkamer die is ingedeeld met een inloopdouche, vaste wastafel en vrijhangend toilet.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Deze ruimte biedt mogelijkheden tot het realiseren van een extra vierde slaapkamer of hobbyruimte. Tevens bevinden zich hier de aansluitpunten voor het witgoed en de opstelling van de cv-installatie en mechanische ventilatie.

Enige verschillen in de woningen onderling treden op doordat er enkele woningen zijn die aan de zijkant van de woning nog twee extra ramen hebben. De overige verschillen zitten in de perceelafmetingen en de tuinoriëntatie ten opzichte van de zon.

Bijzonderheden:
• Duurzaam en milieuvriendelijk materiaalgebruik;
• Woningen zijn voorzien van zonnepanelen;
• Volledig geïsoleerd;

De perceel oppervlakten variëren van 205 m² tot en met 336 m².
Verkoopprijzen vanaf € 199.000,- v.o.n. tot € 219.000,- v.o.n.

Vraag nu een brochure aan of bel voor een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor!
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 199.000,- - € 219.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 110 m² Inhoud 395 m³ Perceeloppervlakte 205 m² t/m 336 m² Start bouw 01-10-2018 Start Verkoop 07-09-2018 Aantal kavels 8 Vrij 8 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.