Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Residentie Swalmen
6071 KW Swalmen
Koopaanneemsom € 175.000,- tot € 270.000,- Beschikbaar
0475-351970

Kenmerken

Aantal kavels 10 Woningtypen Appartement
Lees meer

Omschrijving

Gelegen tussen de Maas en de Duitse grens ligt het pittoreske Swalmen. Dit kerkdorpje biedt een ideale combinatie van fraai landelijk wonen en een gezellige en praktische woonomgeving. Door de centrale ligging van Residentie Swalmen liggen dagelijkse voorzieningen binnen korte loopafstand. Denk aan...
Lees meer

Omschrijving

Gelegen tussen de Maas en de Duitse grens ligt het pittoreske Swalmen. Dit kerkdorpje biedt een ideale combinatie van fraai landelijk wonen en een gezellige en praktische woonomgeving. Door de centrale ligging van Residentie Swalmen liggen dagelijkse voorzieningen binnen korte loopafstand. Denk aan de supermarkt, de slager en de bakker, de huisarts of apotheek en andere faciliteiten. Ook het openbaar vervoer waaronder een treinstation ligt nabij. Verder kent Swalmen uitstekende voorzieningen op sportief gebied. Daarnaast zijn diverse onderwijsinstellingen bereikbaar binnen fietsafstand.

Het stijlvolle appartementencomplex ‘Residentie Swalmen’ is bereikbaar via een gezamenlijke entree met een lift. De 4 etages bieden ruimte aan 10 luxe appartementen, met een oppervlakte van 92 tot 142 m2, inclusief berging en buitengedeelte.

De stijlvolle en levensloopbestendige appartementen bieden veel wooncomfort met een riante woon-/leefruimte en een open keuken. Daarnaast zijn er 2 slaapkamers, een badkamer met inloopdouche en een eigen berging. Met een eigen terras kunt u ook heerlijk genieten van het buitenleven.

Aan de achterzijde van het complex bevinden zich ruime parkeermogelijkheden. Zo is er voor elk appartement een eigen parkeerplaats en voldoende parkeerplekken voor bezoekers.

Naast het dorpsgevoel en de recreatie- en natuurrijke omgeving kent Swalmen de diversiteit en dynamiek van de stad. Roermond met haar historische binnenstad en het Designer Outlet Center, Venlo en Mönchengladbach bevinden zich op een steenworp afstand. De belangrijke ontsluitingswegen zijn binnen 5 minuten bereikbaar.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 175.000,- - € 270.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 73 m² t/m 109 m² Inhoud 190 m³ t/m 284 m³ Start Verkoop 13-03-2019 Aantal kavels 10 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Appartement
 • Te koop
   in Swalmen 6071 KW
  Prijs € 175.000,- tot € 270.000,- Status Beschikbaar
  Appartement

  Contact

  Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
  Persoonsgegevens
  Adresgegevens
  Contactgegevens
  Opmerkingen
  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Persoonsgegevens

  Contactgegevens

  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Nieuwbouw inschrijven

  Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

  Brochure

  Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

  Contact

  Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.