Uw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf u bij ons in en wij zoeken gratis met u mee!

Inschrijven
Louis Eijssenweg 2B, HERTEN
€ 72.000,- p.j.
Beschikbaar
Reageren
Louis Eijssenweg 2B
Louis Eijssenweg 2B
Louis Eijssenweg 2B
Louis Eijssenweg 2B
Ondernemen op bedrijvenpark ‘Merum’ te Roermond.
Aan de eerste afslag van de A73, komend vanuit het zuiden. Samen met locatie ‘de Schoof’ en ‘Kantorenlocatie Merum’ biedt dit gebied ruimte voor bedrijvigheid in diverse sectoren. De Zuidelijke Stadsrand is strategisch een zeer goed gelegen locatie, direct aan de op- en afrit naar de A73, die Roermond naar het zuiden met de A2 verbindt richting Maastricht en naar het noorden Richting Venlo. Een snelle verbinding met de grensregio en het Ruhrgebied is door de N280 en BAB52 eveneens een feit.

Algemeen:
Het betreft een kantoorpand, geheel turn-key afgewerkt, met 96 m² oppervlakte op de begane grond en een oppervlakte van 435 m² op de eerste verdieping. Een prima bereikbare locatie met een fraaie uitstraling met een centrale, representatieve ontvangstruimte, naar wens in te delen werkplekken, geschikt voor kleine en grote ondernemers en met een ruim, eigen parkeerterrein.

Indeling:
De fraaie entree biedt toegang tot de royale, gezamenlijke ontvangsthal.
Op de begane grond bevindt zich een kantoorruimte met opslagruimte (totaal 96 m²).
Via een trap is de eerste verdieping met een oppervlakte van 435 m² bereikbaar. Deze verdieping bestaat uit een moderne, representatieve kantoortuin met een aantal aparte vergaderruimten. Tevens bevindt zich op deze verdieping een garderoberuimte, pantry, een technische ruimte, een aparte serverruimte en diverse toiletgroepen. De mooie, lichte kantoorruimtes zijn alle voorzien van raampartijen.

Bereikbaarheid:
Het bedrijventerrein is optimaal bereikbaar. Op maar ca. 500 meter gelegen van de A73 en de A2 met in alle windrichtingen (ook naar Duitsland en België!) uitstekende aansluitingen. Daarnaast ligt niet alleen de complete stadskern van Roermond, maar ook de sfeervolle dorpskernen van Herten en Merum op een steenworp afstand met uitstekende winkelfaciliteiten, horecagelegenheden en hotelaccommodaties. Ook is er een optimale verbinding met het openbaar vervoer.

Omgeving:
De directe omgeving bestaat hoofdzakelijk uit bedrijfshallen en kantoorruimten.

Kadastrale gegevens:
Herten C 4213

Parkeren:
Rondom het complex is een grote parkeerplaats aanwezig.

Bestemming:
Kantoorruimte.

Huurprijs:
€ 6.000,- per maand / € 72.000,- per jaar.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurtermijn:
5 jaar + 5 jaar.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs – indexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI – Alle Huishoudens (2000=100), gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek).

Koopprijs:
Het is ook mogelijk om het pand in zijn geheel (Louis Eijssenweg 2 en 2A en 2B) aan te kopen. De koopprijs bedraagt € 1.395.000,- k.k. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maurice Zwanenberg van ons kantoor.
Kenmerken
 • Soort Object
  Kantoorruimte
 • Bouwvorm
  Bestaande bouw
 • Bouwjaar
  2013
Bereikbaarheid
 • Snelweg
  Op minder dan 500 m
 • Treinstation
  Op 2000 m tot 3000 m
 • Bushalte
  Op 500 m tot 1000 m

Reageren

Gebruik het onderstaande formulier om te reageren op Louis Eijssenweg 2B, Herten.

Persoonsgegevens
Adres