Uw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf u bij ons in en wij zoeken gratis met u mee!

Inschrijven
Solvayweg 19, Herten
€ 6.000,- p.m.
Beschikbaar
Reageren
Solvayweg 19
Solvayweg 19
Solvayweg 19
Solvayweg 19
Ondernemen op bedrijvenpark ‘Merum’ te Roermond. Aan de eerste afslag van de A73, komend vanuit het zuiden. Samen met locatie ‘de Schoof’, ‘Kantorenlocatie Merum’ en ‘Merumer poort’ biedt dit gebied ruimte voor bedrijvigheid in diverse sectoren. De Zuidelijke Stadsrand is strategisch een zeer goed gelegen locatie, direct aan de op- en afrit naar de A73, die Roermond naar het zuiden met de A2 verbindt richting Maastricht en naar het noorden Richting Venlo. Een snelle verbinding met de grensregio en het Ruhrgebied is door de N280 en A52 eveneens een feit.

Algemeen:
Dit representatieve object is voorzien van een riante begane grond welke ingedeeld is in verschillende kantoren, een kantoortuin, meerdere opslagplaatsen, een pantry, meerdere toiletten en een inpandige loods met een verdiepingsvloer. Het object is in voorzien van een moderne stijl en beschikt daarnaast over energielabel A+. Op de tweede verdieping treft u nog eens vijf kantoorruimtes aan. Er zijn circa 15 parkeerplaatsen aan de voorzijde van het object aanwezig.   

Bereikbaarheid:
Het bedrijventerrein is optimaal bereikbaar. Op maar ca. 500 meter gelegen van de A73 en de A2 met uitstekende aansluitingen (ook naar Duitsland en België!). Daarnaast ligt niet alleen de complete stadskern van Roermond, maar ook de sfeervolle dorpskernen van Herten en Merum op een steenworp afstand met uitstekende winkelfaciliteiten, horecagelegenheden en hotelaccommodaties. Ook is er een optimale verbinding met het openbaar vervoer.

Omgeving:
De directe omgeving bestaat hoofdzakelijk uit bedrijfshallen, kantoorruimten en automobielbedrijven. 

Oppervlaktes:
Kantoorruimte: 329 m2
Verkeersruimte: 131 m2
Facilitaire-, toilet- techniekruimte: 201 m2 (waarvan opslagloods circa 100 m2)
Totaal: 661 m2

Bouwjaar: 2008.
Parkeren: Er zijn 15 parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig. Dit terrein is geheel beklinkerd.
Bestemming: Bedrijfsdoeleinden.
Energielabel: A+.

Huurprijs: € 6.000,- exclusief BTW per maand.
Aanvaarding: Per direct.
Huurtermijn: 5 jaar + 5 jaar.

Zekerheidsstelling: Bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur incl. BTW.
Omzetbelasting: Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.
Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs indexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI – Alle Huishoudens (2000=100), gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek).
Kenmerken
 • Soort Object
  Kantoorruimte
 • Bouwvorm
  Bestaande bouw
 • Bouwjaar
  2008
Bereikbaarheid
 • Snelweg
  Op 500 m tot 1000 m
 • Treinstation
  Op 2000 m tot 3000 m
 • Bushalte

Reageren

Gebruik het onderstaande formulier om te reageren op Solvayweg 19, Herten.

Persoonsgegevens
Adres