Uw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf u bij ons in en wij zoeken gratis met u mee!

Inschrijven
Beekweg 10, ROERMOND
€ 1.250,- p.m.
Beschikbaar
Reageren
Beekweg 10
Beekweg 10
Beekweg 10
Beekweg 10
Wil je graag ondernemen in Maasniel, in een pand op een geweldige zichtlocatie, waar voorheen de Primera was gevestigd? Deze winkelruimte (100 m²) op de begane grond biedt volop mogelijkheden voor detailhandel, maar kan ook gebruikt worden als kantoorruimte. Horeca is echter niet toegestaan.
Het kerkdorp Maasniel is een gewilde woonwijk van Roermond, waar veel mensen graag willen wonen, mede door de goede voorzieningen en groot winkelaanbod.

Algemeen:
Op een unieke locatie in de kern van Maasniel is dit winkelpand te huur, met een front van ca. 17 meter en een verkoopoppervlakte van 100 m² op de begane grond.
Deze winkelruimte springt door zijn locatie direct in het oog, met veel traffic van passanten die aan de overzijde de grote supermarkt bezoeken.

Indeling:
Grote entree voorzien van elektrisch rolluik. Winkel- / kantoorruimte van ca. 100 m² voorzien van vloerbedekking, een systeemplafond met verlichting en airco. Het winkelpand beschikt daarnaast over een berging, een kleine pantry en een toiletruimte.

Bereikbaarheid:
Maasniel is goed bereikbaar, zowel met het eigen als het openbaar vervoer.

Omgeving:
De directe omgeving bestaat uit woningen, een grote supermarkt, restaurants en diverse andere winkels zoals o.a. de Boerenbond, boekenwinkel ‘De Kleine Tovenaar’, slager, bakker en kapper.
Maasniel heeft goede verbindingswegen naar de binnenstad van Roermond, het Retailpark, de huis & tuin boulevard en het Designer Outlet Centre. Tevens is de aansluiting A73 / A2 op korte afstand bereikbaar.

Parkeren:
Maasniel beschikt over uitstekende openbare parkeervoorzieningen. Zo zijn er parkeervakken aanwezig langs de weg of kan er geparkeerd worden bij de supermarkt aan de overzijde.

Bestemming:
Detailhandel / kantoorruimte.

Huurprijs:
€ 1.250,- per maand (BTW n.v.t.)

Aanvaarding:
Direct.

Huurtermijn:
5 jaar + 5 jaar.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs – indexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI – Alle Huishoudens (2000=100), gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek).
Kenmerken
 • Soort Object
  Winkelruimte
 • Totale vloeroppervlakte
  120 m²
 • Verkoopoppervlakte
  100 m²
 • Frontbreedte
  1700 cm
 • Perceeloppervlakte
  125 m²
 • Bouwvorm
  Bestaande bouw
 • Bouwjaar
Bereikbaarheid
 • Snelweg
  Op 1000 m tot 1500 m
 • Treinstation
  Op 2000 m tot 3000 m
 • Bushalte
  Op minder dan 500 m

Reageren

Gebruik het onderstaande formulier om te reageren op Beekweg 10, Roermond.

Persoonsgegevens
Adres