Uw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf u bij ons in en wij zoeken gratis met u mee!

Inschrijven
Munsterplein 2, ROERMOND
€ 55.000,- p.j.
Beschikbaar
Reageren
Munsterplein 2
Munsterplein 2
Munsterplein 2
Munsterplein 2
Multifunctioneel winkelpand gelegen aan het druk bezochte Munsterplein tegenover verschillende horecagelegenheden met een verkoopoppervlakte van 146 m2.

Het winkelpand is gelegen aan het Munterplein, een ondernemende winkelstraat op een top locatie in het centrum van Roermond met zelfstandige ondernemers welke veel activiteiten organiseren. Het Munsterplein is op dit moment een druk bezochte plek in het centrum van Roermond.
De winkelruimte gelegen in een monumentaal pand is gevestigd langs de winkels ONLY, de Sting en schuin tegenover de Douglas, beschikt over een verkoopoppervlakte van 146 m2 en heeft een frontbreedte van circa 7,5 meter. Het winkelpand wordt casco verhuurd.

Algemeen:
Ondernemen in de sfeervolle binnenstad van Roermond, verkozen als beste binnenstad van heel Nederland. Met een rijke cultuurhistorie, de vele monumenten en de unieke ligging aan het water. Roermond kenmerkt zich door de ontwikkeling als dé winkelstad van Nederland en Euregio en dé beste ontmoetingsplaats door de sterke combinatie van winkels, horeca en cultuur. Roermond is een bruisende stad door de vele evenementen het hele jaar door en de aanwezigheid van het Retail Center en het Designer Outlet. Deze Outlet ontvangt per jaar ca. 3 miljoen bezoekers en is, na de Amsterdamse grachten en de Efteling, de 3e bezoekersattractie van Nederland.

Bereikbaarheid:
Dit object ligt op korte afstand van het NS- station en is centraal gelegen in het kernwinkelgebied van Roermond. Daarnaast is op loopafstand het gerechtsgebouw gelegen en zijn diverse uitvalswegen zoals de N280 binnen enkele autominuten te bereiken. In de directe omgeving liggen onder meer diverse winkels en horecagelegenheden. In het winkelcentrum vindt u een uitgebreid en gevarieerd aanbod van winkels. In de directe omgeving zijn ruime parkeervoorzieningen voor hand.

Kadastrale gegevens: Gemeente Roermond, sectie D, nummer 5342.

Parkeren: Openbaar parkeren.
Bestemming: Winkelruimte (Detailhandel).
Huurprijs: € 55.000,- per jaar (excl. BTW) / € 4.583,34 per maand (excl. BTW)
Aanvaarding: In overleg.
Huurtermijn: 5 jaar + 5 jaar.
Zekerheidsstelling: Bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur excl. BTW.
Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs – indexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI – Alle Huishoudens (2000=100), gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek).
Kenmerken
 • Soort Object
  Winkelruimte
 • Totale vloeroppervlakte
  146 m²
 • Verkoopoppervlakte
  146 m²
 • Frontbreedte
  750 cm
 • Bouwvorm
  Bestaande bouw
 • Bouwjaar
Bereikbaarheid
 • Snelweg
  Op 1000 m tot 1500 m
 • Treinstation
  Op 500 m tot 1000 m
 • Bushalte
  Op 500 m tot 1000 m

Reageren

Gebruik het onderstaande formulier om te reageren op Munsterplein 2, Roermond.

Persoonsgegevens
Adres