Uw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf u bij ons in en wij zoeken gratis met u mee!

Inschrijven
Wellallee 1 In Aanbouw
€ 570.000,- / € 570.000,-
Beschikbaar
Reageren
Wellallee 1 In Aanbouw
Wellallee 1 In Aanbouw
Wellallee 1 In Aanbouw
Wellallee 1 In Aanbouw
WELLALLEE 1 BEEGDEN, 

De zogenaamde Coppen woning die op dit moment gebouwd wordt is een riante vrijstaande woning met een woonoppervlak van maar liefst 206 m2 en is gelegen op een perceel van 485 m2. De woning is inclusief badkamer en toilet. De keuken is naar eigen wens in te bouwen. Er worden zelfs zonnepanelen gelegd met een vermogen van maar liefst 5450 Wp.

Aangezien ze al gestart zijn met de bouw zijn er al diverse extra voorzieningen getroffen zoals extra elektra punten, loze leidingen, buitenkraantje en een upgrade op de badkamer. De verwachte oplevering van deze woning is circa maart/april.

Wonen in Krijtenberg zal synoniem worden voor prettig wonen in een landelijke omgeving. De oude hoeve, die gebouwd is op de grondvesten van het historische Kasteel Beegden, wordt samen met de oorspronkelijk gracht in ere hersteld. Deze hoeve zal ook de sfeer bepalen in de verdere ontwikkeling van dit nieuwe 'buurtschap'. De woningen krijgen een landelijk karakter, zowel qua ligging als uitstraling. Met ruime percelen en uitgekiende woonconcepten.

RUIMTE, COMFORT EN EEN HISTORISCHE BASIS

Krijtenberg ligt tegen een waterrijk natuurgebied aan. Toekomstige bewoners krijgen dan ook het beste van twee werelden: het comfort van hedendaagse voorzieningen met materialen van duurzame kwaliteit, en een heerlijk wandel-, speel- en recreatiegebied vlak bij de huisdeur. Voeg hier de historische elementen, verwijzend naar de rijke geschiedenis, aan toe, en u krijgt een goed beeld van het uitermate prettige woonklimaat dat u kunt ervaren op het project Krijtenberg in Beegden.

CENTRALE LIGGING

De ligging van Krijtenberg is centraal, met Roermond en Weert op een steenworp afstand, terwijl Eindhoven, Venlo en Maastricht op nog geen half uur rijden van het Maasgouw-dorp Beegden liggen. De gemeente Maasgouw heeft verder alle noodzakelijke voorzieningen in huis. Kortom, een ideale plaats om te wonen. Wie weet bouwt u uw toekomst ook wel op deze historische grond.


Mocht u meer informatie willen ontvangen van deze woning, dan kunt u contact opnemen met de projectmakelaar van ons kantoor: Janneke Karis.
Kenmerken
 • Gebruiksoppervlakte
  206 m² t/m 206 m²
 • Inhoud
  690 m³ t/m 690 m³
 • Opleverdatum
  01-04-2024
 • Aantal kavels
  1
Bouwnummers
Bouwnummer: 1
Onder optie
 • Koopprijs
  € 570.000 v.o.n.
 • Woonopp.
  206 m²

Reageren

Gebruik het onderstaande formulier om te reageren op Wellallee 1 In Aanbouw, Beegden.

Persoonsgegevens
Adres