Mijn favorieten

NVM Makelaar

De NVM - Nederlandse Vereniging voor Makelaars - is Nederlands grootste vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen. Ze bestaat al ruim honderd jaar en het hoofdkantoor is gevestigd in Nieuwegein. Bij de vereniging zijn ruim 4.000 NVM makelaars aangesloten. De makelaars zijn onderverdeeld in vakgebieden en regio's. Als lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) zijn wij het aan onze erecode en kwaliteitsborging verplicht alleen dát te doen wat in uw belang is.

De NVM is een branchevereniging. Ze vormt een netwerk van makelaars die een zekere kwaliteit voorstaan. NVM makelaars voldoen aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Indien u een NVM makelaar inschakelt, is kwaliteit dus gegarandeerd. Verder is een belangrijke afdeling van de NVM de Consumentenvoorlichting. Als u een klacht of geschil heeft met een NVM makelaar, kunt u hier verdere informatie inwinnen.

Funda is de etalage van de NVM makelaars: op deze site tonen NVM makelaars hun koopwoningen. Funda is voor de consument de meest gebruikte en best gewaardeerde woningsite. Indien u veel potentiële kopers wilt bereiken, is het dus verstandig uw huis bij een NVM makelaar in verkoop te zetten. Deze makelaar zorgt ervoor dat uw woning met tekst en foto's prominent tussen het aanbod met koophuizen op Funda wordt geplaatst.

Ook Maat Makelaars is lid van de NVM. Omdat Maat Makelaars tot de NVM makelaars behoort, kunt u voor een vast tarief uw huis op Funda plaatsen. Uiteraard nemen de makelaars van Maat Makelaars ook alle andere zaken uit handen waarbij een makelaar onmisbaar is.  Maat Makelaars is tenslotte een full service NVM makelaar en staat voor kwaliteit!