Team Maat Makelaars

Maak kennis met Maat Makelaars

Wij zijn Maat Makelaars, het team van makelaars en adviseurs dat kennis en ervaring omzet naar een vakkundig advies op maat.
Onze grote kracht is de persoonlijke, haast familiare benadering. Niet voor niets vormen vader Maurice en dochter Jules Zwanenberg inmiddels een geolied team. Tel daar de expertise en knowhow van Janneke Karis bij op en we kunnen spreken van een makelaarsteam van formaat. Eefje Küppers en Britt Dohmen vormen de onontbeerlijke secretariële steunpilaar van ons kantoor.

We houden de lijnen graag kort en we houden van persoonlijk contact. Dus wél nog dat ene telefoontje na kantoortijd en wél die bezichtiging in het weekend. Gewoon omdat het kan en omdat het zo hoort. Afspraken, thuis of op kantoor, vormen de basis voor het verdere traject. Hier kunnen we bepalen waar jouw voorkeuren liggen. Aan de hand daarvan gaan wij aan het werk en weten wij binnen afzienbare tijd jouw woonwens te vervullen.

NVM Makelaar

Maat Makelaars staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid, daarom zijn wij ook lid van de Nederlandse Coöperatieve Vereniging voor Makelaars en Taxateurs (kortweg, de NVM). Deze branchevereniging vormt een netwerk van makelaars die een zeker kwaliteit voorstaan. NVM-makelaars, en dus ook de makelaars van Maat, voldoen aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Van een NVM-makelaar staat vast dat deze goed is opgeleid en dat hij kennis van het vakgebied heeft. Kwaliteit is dus gegarandeerd bij Maat.

Wat zijn de voordelen voor jou?

Als NVM-lid zijn wij verplicht om alleen dát te doen wat in het belang is van jou, onze klant.
Bij een koop of verkoop zullen wij dus altijd zorgen voor de beste deal voor jou. Een ander voordeel is de presentatie op Funda, de digitale etalage van alle NVM-makelaars. Wij van Maat zorgen dat jouw woning op de best mogelijke manier gepresenteerd wordt op deze onmisbare site.
Een derde, niet onbelangrijk voordeel is dat de Geschillencommissie van NVM jou kan bijstaan mocht de dienstverlening niet naar wens zijn geweest. Meer dan genoeg redenen om te kiezen voor Maat Makelaars.

Maak kennis met ons team

Teamleden

Maurice Zwanenberg
Maurice Zwanenberg

Register Makelaar

"Een spin in het web in Roermond"

Janneke Karis
Janneke Karis

Register Makelaar - Register Taxateur

"Mensen mogen helpen bij een van de grootste beslissingen in hun leven, dat is toch het mooiste wat er is"

Jules Zwanenberg
Jules Zwanenberg

Makelaar in opleiding

"Met een enthousiaste blik een verbindende factor"

Eefje Küppers
Eefje Küppers

Secretaresse

"Al meer dan 15 jaar uw vertrouwde stem aan de telefoon"

Britt Dohmen
Britt Dohmen

Secretaresse

"Met een glimlach sta ik u graag te woord"

Roerkade Roermond

Regionaal betrokken

Wij van Maat Makelaars wonen, werken en ontspannen in de regio Roermond en daarom voelen wij ons ook betrokken bij onze particuliere en zakelijke klanten in het ‘Remunjse’.
Wij weten zodoende als geen ander wat er speelt in de regio. We weten hoe de mensen hier denken en we spreken daarom hun taal. Letterlijk en figuurlijk. Dat maakt onze authentiek betrokken aanpak anders dan die van veel anderen.

Roermond kent een rijk (sport)verenigingsleven en menig club kan een beroep doen op de inzet en ondersteuning van Maat. Ook de vele goede doelen in de regio kunnen rekenen op onze steun. Maat Makelaars draagt graag zijn steentje bij om de vele maatschappelijke evenementen te laten slagen.

Makelaarsbeoordelingen