Mijn favorieten

Advies


Maat Makelaars adviseert particulieren en bedrijven bij de verkoop of verhuur van woningen en bedrijfspanden en kan daarbij de screening
van kandidaten uit handen nemen. Daarnaast voorziet Maat Makelaars ook projectontwikkelaars en woningcorporaties van het nodige advies. Door de enorme marktkennis en verkoopsuccessen in de regio Midden-Limburg, in combinatie met het uitvoeren van gedetailleerde marktanalyses, geeft Maat Makelaars inzicht in de mogelijkheden van de toekomstige projecten op bepaalde locaties. Ook beleggers winnen advies in als het gaat om het rendement en de efficiency van projecten waarin men beleggingsmogelijkheden ziet.

Bij de aankoop van een woning of bedrijfspand biedt Maat Makelaars graag haar diensten aan particulieren en bedrijven aan. De aankoop wordt begeleid door panden te selecteren en te bezoeken, maar ook door de onderhandeling te voeren met verkopende partijen. Aangezien Maat Makelaars de markt kent en vaak al wetenschap heeft van een aanstaande verkoop vóór een aankondiging in de media, kunnen partijen in een vroeg stadium bij elkaar worden gebracht.