Woning verkopen

Je woning verkopen is niet zomaar iets, voor de meeste mensen is het een grote stap én er komt nogal wat bij kijken. Dan is het belangrijk om een bekwaam team aan je zijde te hebben. In dat geval kun je rekenen op Maat Makelaars.

Het is onze topprioriteit om jou met een goed gevoel door het hele verkooptraject te begeleiden. Uiteraard met de nodige deskundigheid en marktkennis die je van ons mag verwachten. Maar ook net dat stapje extra. Dus ook die persoonlijke betrokkenheid op zaterdag of dat advies over een kleine aanpassing om de potentiële koper over de streep te trekken. Doen wij gewoon, geen probleem.

Daarnaast zorgen wij voor een eersteklas presentatie van jouw huis. Indrukwekkende foto’s en dito beschrijvingen op Funda zullen in korte tijd zorgen voor een top 5-notering op de site.

Onze makelaars zijn ervaren, actief, enthousiast en slagvaardig. Dat wil zeggen dat je te maken hebt met iemand die je tijdens het hele verkooptraject begeleidt en helpt bij het nemen van de juiste beslissingen. En altijd met maar een doel: de beste prijs voor jouw woning.

Verkopen?

Schakel Maat Makelaars in voor de verkoop van uw woning

Ja, ik wil mijn woning verkopen

Woning aankopen

Op zoek naar dat ene huis, dat echte thuis, daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Gelukkig is daar het ervaren team van Maat, want vinden is één, maar het huis ook echt krijgen is twee. 
Wat moet ik bieden? Hoe werken de onderhandelingen? Is het huis wel in goede staat en is de vraagprijs reëel? Allemaal vragen die aan bod komen tijdens het hele aankoopproces, wij kunnen deze en alle andere vragen voor jou beantwoorden. 
 
Mooi pluspunt: als kenner van de lokale markt zitten wij dicht bij het vuur en weten wij als geen ander welke woningen beschikbaar komen. Wij kennen de directe omgeving en weten dus ook welke veranderingen er op stapel staan. Zaken die wij al voor je uitgezocht hebben, zodat jij precies weet wat er speelt in je toekomstige buurt. 
 
Bedenk eens hoe goed je in je werk bent, als het al meer dan 16 jaar je dagelijks werk is.
Voor een perfecte begeleiding tijdens het proces kies je dus voor Maat Makelaars als aankoopmakelaar.

Stuur mij meer informatie

Huur en verhuur

Van plan je huis of appartement te verhuren, maar geen zin in alle administratieve rompslomp? Dan is de hulp Maat Makelaars geen overbodige luxe. Je kunt bij ons terecht voor alle zaken die komen kijken bij het zorgeloos verhuren van je woning. 
 
Wat nemen wij allemaal uit handen? 
 
Wij geven ten eerste een helder advies over de huurprijs. Daarnaast staat ons uitgebreide netwerk vaak al garant voor een betrouwbare huurder, mocht dit niet gelijk lukken dan zorgen wij voor een sprekende presentatie op onze site en op Funda. 
Bij een match screenen wij de kandidaat uitgebreid en stellen wij een NVM-huurovereenkomst op, we zorgen voor de sleuteloverdracht en stellen een opleveringsrapport op. Daarna kan de huurder zijn verhuizing gaan plannen, het enige wat jij nog hoeft te doen is genieten van de huuropbrengsten.

Aanbod

Bekijk meteen het huidige huur aanbod op onze site

Bekijk ons huur aanbod

Taxaties

Eigenlijk wil je maar één vraag beantwoord hebben: Wat is het object waard? Maat Makelaars kan deze vraag gedetailleerd en deskundig onderbouwd beantwoorden.

Er zijn veel situaties waarin gevraagd wordt naar een waardebepaling van een object. Bij de koop of verkoop van woning natuurlijk, maar ook bij een verhoging van je hypotheek, een boedelverdeling of een erfenis is een taxatierapport onontbeerlijk.

Voor Maat Makelaars is een taxatie gesneden koek, wij hebben beëdigde en gecertificeerde taxateurs in huis. We kennen de regio als onze broekzak, we kennen de objecten, hun historie en wij weten wat ‘de markt doet’. Daardoor zijn we in staat om snel en vakkundig een gevalideerd rapport te maken dat door alle instanties wordt geaccepteerd.
Aarzel dus niet en schakel Maat Makelaars in als taxateur.

Taxatie inplannen

Bedrijfsonroerendgoed

Locatie, locatie, locatie! Als deze bekende makelaarswet ergens geldt, dan is het wel op de zakelijke markt. Een strategisch gelegen bedrijfsgebouw, een goed bereikbare kantoorruimte of een winkelpand op een a-locatie, het succes van de locatie bepaalt het succes van de onderneming.

Maat Makelaars is niet alleen een kenner van de particuliere markt, ook de zakelijke markt kent voor ons geen geheimen. Door onze dagelijkse contacten in de ondernemerswereld kennen wij de weg en weten wij jouw vraag naadloos te matchen aan het juiste pand.
 
Tijdens onze gesprekken brengen we jouw wensen in kaart om vervolgens de ideale bedrijfsruimte te vinden die jij voor ogen hebt. We denken na over de bereikbaarheid, de omgeving, maar ook over de juiste ambiance in buurt van jouw bedrijf. In een mum van tijd hebben wij een locatie gevonden waar jouw business het beste kan floreren. 
 
Kort gezegd: Maat Makelaars is je waardevolle compagnon op de zakelijke markt.

B.O.G.

Hulp bij het vinden van een geschikte bedrijfsruimte

Schakel ons in

Aanbod

Bekijk meteen het huidige BOG aanbod

Bekijk het aanbod

Advies

Al jaren bewijst Maat Makelaars zijn waarde voor iedereen die een beroep op ons doet. Van particuliere koper of verhuurder tot winkelondernemer en projectontwikkelaars, elke partij krijgt een deskundig advies op maat. 
 
Door de opgebouwde marktkennis en verkoopsuccessen kunnen we inmiddels bogen op een bovengemiddeld inzicht in de mogelijkheden van toekomstige projecten. Niet alleen in de Roermondse binnenstad, maar ook ver in de Midden-Limburgse regio. 
Ook beleggers kloppen bij ons aan voor advies over het rendement en de efficiency van projecten waarin ze beleggingsmogelijkheden zien.
 
Vanzelfsprekend staan we ook bij de aankoop van een woning of bedrijfspand voor onze kopers klaar, zowel zakelijk als particulier. We selecteren en bezoeken de panden, we brengen partijen bij elkaar, we voeren de onderhandelingen. Bij elke fase kunnen we een passend advies geven, zodat het hele traject vlekkeloos verloopt. Kies daarom voor Maat Makelaars als jouw persoonlijke adviseur.

Ik laat mij graag adviseren