Uw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf u bij ons in en wij zoeken gratis met u mee!

Inschrijven
Nieuwe Markt 54, ECHT
€ 1.750,- p.m.
Beschikbaar
Reageren
Nieuwe Markt 54
Nieuwe Markt 54
Nieuwe Markt 54
Nieuwe Markt 54
Wil jij je eigen onderneming gaan starten of juist uitbreiden? Dat kan op de Nieuwe Markt 54 in Echt. Dit te verhuren object heeft een ideale indeling voor een praktijk en/of kantoorruimte en heeft een oppervlakte van een totaal van 126 m².
Turn-key! Het object is eerder als tandartspraktijk verhuurd geweest en is in zeer goede staat. De inventarisatie van de algemene ruimtes en de behandelruimtes zijn ter overname.

Andere doeleinden? Dat is ook mogelijk. Het object zal dan leeg opgeleverd worden.

Indeling:
Entree/receptie voorzien van een ontvangstbalie welke toegang biedt tot alle ruimtes. Deze is voorzien van een nette linoleum vloer, stucwerkwanden en werkplek met kastruimte.
In totaal zijn er drie behandel/kantoorruimtes die via de gang bereikbaar zijn. Deze hebben een respectievelijke grootte van 19 m², 12 m²m en 10 m². Verder beschikt het object over twee toiletruimtes. Één voor bezoekers en één voor eigen gebruik. Via de gang is ook de kelder toegankelijk en een opslagruimte. De kantine is afgesloten en ideaal voor lunchpauzes. De ruimte is voorzien van een aparte toegangsdeur en verder voorzien van een keukenblok met vaatwasser.

Bereikbaarheid:
Echt heeft een prima voorzieningenniveau met horeca, winkels, uitvalswegen, een treinstation en een rijk verenigingsleven. Steden als Sittard, Roermond of Maastricht en Eindhoven zijn allemaal prima te bereiken vanuit Echt, mede door de directe aansluiting op de A2.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Echt, sectie K, nummer 327.

Parkeren:
Parkeermogelijkheden op eigen terrein. Op de markt in Echt zijn ook voldoende parkeermogelijkheden.

Bestemming: praktijk en/of kantoorruimte

Huurprijs: € 1.750,- per maand (BTW n.v.t.).

Aanvaarding: in overleg.

Huurtermijn: 3 jaar + 2 jaar.

Zekerheidsstelling: Bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur.
Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs – indexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI – Alle Huishoudens (2000=100), gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek).
Kenmerken
 • Soort Object
  Kantoorruimte
 • Bouwvorm
  Bestaande bouw
 • Bouwjaar
  1935
Bereikbaarheid
 • Snelweg
 • Treinstation
 • Bushalte

Reageren

Gebruik het onderstaande formulier om te reageren op Nieuwe Markt 54, Echt.

Persoonsgegevens
Adres