Uw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf u bij ons in en wij zoeken gratis met u mee!

Inschrijven
Bergstraat 7, Roermond
€ 2.750,- p.m.
Beschikbaar
Reageren
Bergstraat 7
Bergstraat 7
Bergstraat 7
Bergstraat 7
Ondernemen in de sfeervolle binnenstad van Roermond, verkozen als beste binnenstad van heel Nederland, met een rijke cultuurhistorie, de vele monumenten en de unieke ligging aan het water. Roermond kenmerkt zich door de ontwikkeling als dé winkelstad van Nederland en Euregio en dé beste ontmoetingsplaats door de sterke combinatie van winkels, horeca en cultuur. Roermond is een bruisende stad door de vele evenementen het hele jaar door en de aanwezigheid van het Retail Center en het Designer Outlet Centre, dat jaarlijks ca. 7 miljoen bezoekers ontvangt.

In een gezellige winkelstraat met Roermondse ondernemers, midden in het centrum van Roermond op een A1 locatie, ligt dit opvallende winkelpand met een frontbreedte van ca. 5 meter. Deze winkelruimte bevindt zich op de begane grond en beslaat in het totaal circa 110 m². 

Algemeen:
Deze instapklare winkelruimte van ca. 110 m² is gelegen op de begane grond van een opvallend winkelpand. Deze winkelruimte is gelegen op een A1-locatie in een drukke winkelstraat.
In de directe omgeving liggen vele winkels alsmede diverse horecagelegenheden met terrassen.
 
Indeling:
Begane grond: Winkelruimte van ca. 110 m² met een frontbreedte van ca. 5 meter. De winkelruimte is voorzien van een retro houten, glazen pui met etalage en een loopdeur.
 
Bereikbaarheid:
Het pand ligt binnen de Singelring op een A1-locatie in het centrum van Roermond, op korte afstand van diverse uitvalswegen en het openbaar vervoer.

Kadastrale gegevens: Gemeente Roermond, sectie D, nummer 5428 A1.

Parkeren: Betaald parkeren is mogelijk in de parkeergarage van ’t Roercenter en verder is er betaald parkeren op diverse parkeerterreinen, o.a. Q-park.

Bestemming: Winkelruimte.

Huurprijs: € 2.750,- (exclusief BTW) per maand.

Aanvaarding: Per direct.

Huurtermijn: Minimaal 3 jaar.

Zekerheidsstelling: Bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur 
Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs – indexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI – Alle Huishoudens (2000=100), gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek).

ROERMOND, DE WINKELSTAD MET 7 DAGEN PER WEEK WINKELVREUGDE!
Kenmerken
 • Soort Object
  Winkelruimte
 • Totale vloeroppervlakte
  114 m²
 • Verkoopoppervlakte
  114 m²
 • Frontbreedte
  500 cm
 • Perceeloppervlakte
 • Bouwvorm
  Bestaande bouw
 • Bouwjaar
  2011
Bereikbaarheid
 • Snelweg
  Op 2000 m tot 3000 m
 • Treinstation
  Op 1500 m tot 2000 m
 • Bushalte
  Op 1500 m tot 2000 m

Reageren

Gebruik het onderstaande formulier om te reageren op Bergstraat 7, Roermond.

Persoonsgegevens
Adres