Uw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf u bij ons in en wij zoeken gratis met u mee!

Inschrijven
Hamstraat 52, ROERMOND
€ 3.000,- p.m.
Beschikbaar
Reageren
Hamstraat 52
Hamstraat 52
Hamstraat 52
Hamstraat 52
Ondernemen in de sfeervolle binnenstad van Roermond, met een rijke cultuurhistorie, de vele monumenten en de unieke ligging aan het water. Roermond kenmerkt zich door de ontwikkeling als dé winkelstad van Nederland en Euregio en dé beste ontmoetingsplaats door de sterke combinatie van winkels, horeca en cultuur. Roermond is een bruisende stad door de vele evenementen het hele jaar door en de aanwezigheid van het Retail Center en het Designer Outlet.

Algemeen:
Op een A1-locatie in hartje Roermond is dit winkelpand te huur direct naast de Mc Donalds, met een front van ca. 7 meter en een winkeloppervlakte van 165 m² op de begane grond met veel etalageruimte, pantry, toiletruimte en een souterrain.
De winkel is gelegen op een top locatie in het centrum van Roermond met veel traffic van passanten, op maar 100 m. afstand van het NS- station en 50 m. van het Stationsplein. In de directe omgeving bevinden zich vestigingen van o.a. Mc Donalds, Primera, Hema, Bakker Bart, Bristol, Coffeelovers, en diverse lokale winkeliers.

Bereikbaarheid:
Het centrum van Roermond is optimaal bereikbaar, zowel met het eigen als het openbaar vervoer. Het NS- station is op slechts 100 meter afstand gelegen.

Omgeving:
De directe omgeving bestaat uit hoofdzakelijk commerciële ruimten met bovengelegen woningen. De monumentale binnenstad van Roermond kenmerkt zich door een zeer ruim winkel- en horeca- aanbod, inclusief het Designer outlet Center (slechts 5 minuten lopen uit centrum), vele monumentale panden en kerken en een typische binnenstedelijke woonomgeving.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Roermond, sectie D, nummer 5406 A1.

Parkeren:
Het centrum van Roermond beschikt over uitstekende openbare parkeervoorzieningen.
Op loopafstand bevindt zich een Q-park parkeergarage voor ruim 400 auto’s.

Bestemming: Detailhandel.
Huurprijs: € 3.000,- per maand (excl. BTW)
Aanvaarding: In overleg.

Huurtermijn: 5 jaar + 5 jaar.
Zekerheidsstelling: Bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur incl. BTW.
Omzetbelasting: Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs – indexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI – Alle Huishoudens (2000=100), gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek).
Kenmerken
 • Soort Object
  Winkelruimte
 • Totale vloeroppervlakte
  165 m²
 • Verkoopoppervlakte
  165 m²
 • Frontbreedte
  700 cm
 • Bouwvorm
  Bestaande bouw
 • Bouwjaar
Bereikbaarheid
 • Snelweg
  Op 1000 m tot 1500 m
 • Treinstation
  Op 500 m tot 1000 m
 • Bushalte
  Op 500 m tot 1000 m

Reageren

Gebruik het onderstaande formulier om te reageren op Hamstraat 52, Roermond.

Persoonsgegevens
Adres