Uw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf u bij ons in en wij zoeken gratis met u mee!

Inschrijven
Kapellerlaan 35, ROERMOND
€ 1.095.000,- k.k.
Beschikbaar
Reageren
Kapellerlaan 35
Kapellerlaan 35
Kapellerlaan 35
Kapellerlaan 35
Centraal in Roermond, aan de statige Kapellerlaan, ligt dit monumentale kantoorpand met een totale VVO van ca. 400 m² met als unique sellingpoint een parkeerterrein met plaats voor maar liefst 20 auto’s!
In dit prachtig object met karakteristieke uitstraling is het fijn ondernemen, op een centrale locatie, net buiten de Singelring, in de nabijheid van de Rechtbank, de A73 en op loopafstand van het stadscentrum van Roermond.
Roermond staat bekend om zijn rijke cultuurhistorie, de vele monumenten en de unieke ligging aan het water. Roermond kenmerkt zich door de ontwikkeling als dé winkelstad van Nederland en Euregio en dé beste ontmoetingsplaats door de sterke combinatie van winkels, horeca en cultuur. Roermond is een bruisende stad door de vele evenementen het hele jaar door en de aanwezigheid van het Designer Outlet Centre.

Indeling

Souterrain:
Het souterrain is verdeeld in zeven ruimtes met originele tegelvloeren, waaronder twee wijnkelders, berg-/archiefkelders en de cv-ruimte. De cv-ruimte is de opstelplaats van twee cv-ketels (beide Nefit Ecomline, 2005). Met uitzondering van de wijnkelders, beschikken alle ruimtes over daglichttoetreding.

Begane grond:
Trapje naar statige entree met toegang tot een portaal. Royale ontvangstruimte/ receptie, twee ruime kantoren (beide met een oppervlakte van ca. 19 m²) met hoge plafonds, fraaie glas-in-lood raampartijen, paneeldeuren en één met een originele schouwpartij. Daarnaast bevinden zich op deze verdieping nog een keukentje/pantry, een garderobe en een toiletruimte.

Eerste verdieping:
Middels twee trappartijen is de eerste verdieping bereikbaar. Op deze verdieping bevinden zich vier kantoren. De twee ruimtes aan de achterzijde zijn beide ca. 14 m² groot en bieden uitzicht op het parkeerterrein aan de achterzijde. De twee kamers aan de voorzijde, beide maar liefst ca. 30 m² groot, beschikken over prachtige hoge plafonds, glas-in-lood raampartijen en originele schouwpartijen. Beide kamers bieden middels openslaande deuren toegang tot een balkon aan de voorzijde.

Tweede verdieping:
Deze verdieping is nagenoeg gelijk aan de eerste verdieping. Ook hier zijn vier royale kantoren gelegen van respectievelijk ca. 31, 22, 14 en 14 m². De kamers aan de voorzijde beschikken over glas-in-lood ramen en een originele schouwpartij. Tevens bevindt zich op deze verdieping een toilet en een bergruimte.

Derde verdieping:
Middels nog eens twee vaste trappen zijn vier bergruimtes bereikbaar.

Aan de achterzijde van dit monumentale kantoorpand is middels een afsluitbaar hekwerk een parkeerterrein bereikbaar, dat plaats biedt aan circa 20 auto’s.

Wil je liever “wonen” aan de statige Kapellerlaan? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Bijzonderheden:
- Monumentaal karakteristiek kantoorpand met diverse authentieke elementen;
- 10 kantoor-/vergaderruimtes plus veel berg-/archiefruimte;
- Afsluitbaar parkeerterrein voor ca. 20 auto’s.
- Uniek object, gelegen op loopafstand van het Roermondse stadscentrum;
- Alle kantoorruimten zijn voorzien van airco-units en bekabeling voor ICT;
- Wonen toegestaan.

VVO kantoorruimte: 256 m².
VVO bedrijfsruimte: 44 m².
VVO verkeersruimte: 54 m².
VVO toilet-, facilitaire-, techniekruimte: 43 m².
VVO totaal: 397 m².
BVO totaal: 703 m².

Bouwjaar: ca. 1890, tussentijds vernieuwd.
Perceelgrootte: 771 m².

Vraagprijs: € 1.095.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg.
Kenmerken
 • Soort Object
  Kantoorruimte
 • Perceeloppervlakte
  378 m²
 • Bouwvorm
  Bestaande bouw
 • Bouwjaar
  1890
Bereikbaarheid
 • Snelweg
  Op 1500 m tot 2000 m
 • Treinstation
  Op 1000 m tot 1500 m
 • Bushalte
  Op minder dan 500 m

Reageren

Gebruik het onderstaande formulier om te reageren op Kapellerlaan 35, Roermond.

Persoonsgegevens
Adres