Uw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf u bij ons in en wij zoeken gratis met u mee!

Inschrijven
Keulsebaan 503, ROERMOND
€ 272.000,- p.j.
Beschikbaar
Reageren
Keulsebaan 503
Keulsebaan 503
Keulsebaan 503
Keulsebaan 503
Deze ontwikkeling van ruim 3.400 m² voorziet in de laatste (duurzaamheids)aspecten die mogen worden verwacht bij een modern warehouse. Dit object is reeds in aanbouw en wordt in 2024 opgeleverd. Het object is voorzien van een ruime bedrijfshal, vier loadingdocks, twee toiletgroepen en twee nader te bepalen ruimtes. Het terrein wordt volledig verhard en aan de voorzijde van het object worden circa 30 parkeerplaatsen gerealiseerd.

Het object is gelegen op het bedrijventerrein ‘Roerstreek’ en heeft een uitstekende bereikbaarheid; gelegen nabij de uitvalswegen A2 en A73.

Midden-Limburg vormt het hart van de provincie Limburg en grenst direct aan Duitsland en België. De regio heeft een goede verbinding met het Belgische en Duitse achterland.
Midden-Limburg is een regio waar het goed wonen, werken en recreëren is.
In Roermond ligt een fraai kantoorgebouw (BVO 3.400 m²) met een eigen uitstraling en eigen identiteit, aan de rand van het bedrijventerrein Roerstreek.

De bedrijfshal kent een oppervlakte van ruim 3.400 m² en een hoogte van 10 meter. De frontbreedte bedraagt 100 meter. Daarnaast beschikt het object over vier loadingdocks, twee nader te bepalen ruimtes en twee toiletgroepen. Parkeren is bij dit object ook geen probleem. Aan de voorzijde worden 30 onoverdekte parkeerplaatsen gerealiseerd.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Roermond, sectie E, nummers 4803 (ged.) en 5868.

Parkeren:
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig op eigen verhard terrein. Naast het gebouw liggen ca. 30 parkeerplaatsen.

Bereikbaarheid:
Dit object is gelegen aan de rand van het bedrijventerrein, uitstekend met de auto bereikbaar, op korte afstand van de A73.

Bestemming:
Het object valt binnen het vigerende bestemmingsplan ‘bedrijventerreinzone Roerstreek’ en heeft als bestemming ‘bedrijvigheid’.

Huurprijs: € 272.000,- exclusief BTW per jaar (exclusief servicekosten).

Aanvaarding: In overleg, vanaf 01-01-2024.

Huurtermijn: 5 jaar + 5 jaar.

Zekerheidsstelling: Bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur incl. BTW.

Omzetbelasting: Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Zekerheidsstelling: Bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs indexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI Alle Huishoudens (2000=100), gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek).
Kenmerken
 • Soort Object
  Bedrijfsruimte
 • Bouwvorm
  Bestaande bouw
 • Bouwjaar
  2024
Bereikbaarheid
 • Snelweg
  Op 500 m tot 1000 m
 • Treinstation
  Op 2000 m tot 3000 m
 • Bushalte
  Op 500 m tot 1000 m

Reageren

Gebruik het onderstaande formulier om te reageren op Keulsebaan 503, Roermond.

Persoonsgegevens
Adres