Uw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf u bij ons in en wij zoeken gratis met u mee!

Inschrijven
Kloosterwandstraat 5-7, ROERMOND
€ 1.750,- p.m.
Beschikbaar
Reageren
Kloosterwandstraat 5-7
Kloosterwandstraat 5-7
Kloosterwandstraat 5-7
Kloosterwandstraat 5-7
Uniek en modern winkelpand gelegen op een A2 locatie in de bruisende binnenstad van Roermond! Het winkelpand is in 2020 volledig onder handen genomen en compleet gemoderniseerd. In samenwerking met de gemeente is dit object ingericht tot een moderne ontmoetingsplek. De totale inrichting is ter overname.

Algemeen:
Op een A2-locatie in hartje Roermond is dit winkelpand te huur, met een verkoopoppervlakte van 160 m² op de begane grond met veel etalageruimte. De front van het object beschikt over grote raampartijen en is ca. 10 meter breed. Daarnaast is het object voorzien van een toiletruimte en een achteringang voor laden en lossen.
De winkel is gelegen op een top locatie in het centrum van Roermond, met veel traffic van passanten, op maar 300 meter afstand van het NS- station. In de directe omgeving bevinden zich lokale winkeliers o.a. Henri Bloem wijnkoperij, het Keesheukske, Slenders en de Greenshop. Daarnaast is de Hema op 50 meter afstand gelegen.

Ondernemen in de sfeervolle binnenstad van Roermond, met een rijke cultuurhistorie, de vele monumenten en de unieke ligging aan het water. Roermond kenmerkt zich door
de sterke combinatie van winkels, horeca en cultuur. Roermond is een bruisende stad door de vele evenementen het hele jaar door en de aanwezigheid van het Retail Center en het Designer Outlet.

Bereikbaarheid:
Het centrum van Roermond is optimaal bereikbaar, zowel met het eigen als het openbaar vervoer. Het NS- station is op slechts 300 meter afstand gelegen.

Omgeving:
De directe omgeving bestaat uit hoofdzakelijk commerciële ruimten met bovengelegen woningen. De monumentale binnenstad van Roermond kenmerkt zich door een zeer ruim winkel- en horeca- aanbod, inclusief het Designer outlet Center (slechts 5 minuten lopen uit centrum), vele monumentale panden en kerken en een typische binnenstedelijke woonomgeving.

Parkeren:
Het centrum van Roermond beschikt over uitstekende openbare parkeervoorzieningen.
Op loopafstand bevindt zich een Q-park parkeergarage voor ruim 400 auto’s.

Bestemming: Detailhandel.
Huurprijs: € 1.750,- per maand (excl. BTW)
Aanvaarding: In overleg.
Huurtermijn: 5 jaar + 5 jaar.

Zekerheidsstelling: Bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur incl. BTW.
Omzetbelasting: Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.
Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs – indexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI – Alle Huishoudens (2000=100), gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek).
Kenmerken
 • Soort Object
  Winkelruimte
 • Totale vloeroppervlakte
  160 m²
 • Verkoopoppervlakte
  160 m²
 • Frontbreedte
  1000 cm
 • Bouwvorm
  Bestaande bouw
 • Bouwjaar
Bereikbaarheid
 • Snelweg
  Op 1500 m tot 2000 m
 • Treinstation
  Op minder dan 500 m
 • Bushalte

Reageren

Gebruik het onderstaande formulier om te reageren op Kloosterwandstraat 5-7, Roermond.

Persoonsgegevens
Adres