Uw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf u bij ons in en wij zoeken gratis met u mee!

Inschrijven
Ooldergaard
€ 415.000,- / € 599.000,-
Beschikbaar
Reageren
Ooldergaard
Ooldergaard
Ooldergaard
Ooldergaard
Ooldergaard is uniek wonen: dit is een bouwlocatie met 13 exclusieve bouwkavels waar wonen bij water, natuur, stad en dorp samen bij elkaar komen.

Wat een bijzondere plek is dit! Ooldergaard is een kleinschalige nieuwbouwlocatie op een plek waar heel veel samen komt. Het is gelegen aan de rand van waterstad Roermond: een stad met een historisch karakter, een stad die bruist met enorm veel variatie in hotels, cafés, restaurants, mooie pleinen en terrassen. Een stad met veel evenementen, culturele activiteiten in de ECI en in het onlangs verbouwde theater De Oranjerie. Direct aangrenzend aan de stad ligt het dorp Herten, hier wonen veel jonge gezinnen die graag in een dorpse omgeving wonen met alle dagelijkse voorzieningen in eigen dorp. Vervolgens gaat Herten geleidelijk over in Ool: het authentieke en waterrijke dorpje dat bijzonder gewild is. Hier kiezen inwoners voor rust met vakantiegevoel. Het is een deel van Roermond met een geheel eigen uitstraling en sfeer. Vanuit hier is er zicht op de Maas met de skyline van Roermond in de verte. Hier komt geen doorgaand verkeer maar de bewoners hebben wel de beschikking over heel uitgebreide dagelijkse voorzieningen op loop- en fietsafstand in Herten. Zo zijn er twee basisscholen, kinderopvang, winkels (supermarkt, drogisterij, winkel voor speelgoed- en huishoudelijke artikelen, postagentschap, kluswinkel enz.), sportvoorzieningen (sporthal, fitnesscentrum, voetbal- en tennisvelden) en uitgebreide gezondheidsvoorzieningen. Alle praktische zaken zijn om de hoek en toch ademt alles hier rust uit. Hier kun je genieten aan het water op een van de mooie terrassen, lekker wandelen of fietsen en natuurlijk recreëren in, op en rond het water van de Maas en de Maasplassen.

Komend vanuit Roermond ervaren bezoekers in minder dan 5 autominuten een geleidelijke en bijna naadloze overgang vanuit de levendige stad Roermond, via Herten met de rustigere, ruimere straten en huizen naar het landelijke en waterrijke Ool. Door de nabijheid van de oprit naar de A73 zijn steden zoals Venlo, Eindhoven, Heerlen, Maastricht, maar ook Dusseldorf goed bereikbaar.

Ooldergaard vormt de nieuwe entree naar Ool. Deze kleinschalige, exclusieve nieuwbouwlocatie bestaat uit 13 riante bouwkavels. Deze kavels liggen in de driehoek gevormd door de Maasstraat, de Groeneweg en de Groenezijweg. Hier stonden vroeger de appel- en perenbomen van fruitbedrijf Van Appeven. Direct tegenover deze kavels stroomt de Maas en hier ligt de moderne jachthaven “City Marina”. Aan de overzijde van de Maas is vanuit hier een doorkijkje naar de Zuidplas, een van de vele Maasplassen.

In Ooldergaard kunt u uw droomwoning laten ontwerpen en bouwt u uw eigen vrijstaande villa. Op de riante zelfbouwkavels kunt u landelijk wonen met uw persoonlijke signatuur. Uw woning die zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant de sfeer heeft, zoals u het wenst. De ligging van de kavels is zo gesitueerd dat er een intens gevoel van ruimtebeleving ontstaat. Het betreft verschillende kavelgroottes variërend vanaf 730 m² tot bijna 1.200 m². Er zijn inmiddels al 9 kavels verkocht, binnenkort gaan de eerste bouwwerkzaamheden ter plaatse van start.
Omringd door water, zijn de natuur, recreatiemogelijkheden, een rijk aanbod aan terrassen, culinaire opties, sportverenigingen, uitgebreide winkelfaciliteiten en een goede infrastructuur altijd dichtbij.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over Ooldergaard? Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.
Kenmerken
 • Gebruiksoppervlakte
  m² t/m m²
 • Inhoud
  m³ t/m m³
 • Opleverdatum
  Onbekend
 • Aantal kavels
  3
Bouwnummers
Bouwnummer: 1
Beschikbaar
 • Koopprijs
  € 1.168.000 v.o.n.
 • Woonopp.
  182 m²
Bouwnummer: 4
Beschikbaar
 • Koopprijs
  € 415.000 v.o.n.
 • Perceelopp.
  730 m²
Bouwnummer: 11
Beschikbaar
 • Koopprijs
  € 599.000 v.o.n.
 • Perceelopp.
  1188 m²

Reageren

Gebruik het onderstaande formulier om te reageren op Ooldergaard, Herten.

Persoonsgegevens
Adres