Uw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf u bij ons in en wij zoeken gratis met u mee!

Inschrijven
Pastoor Ramakersstraat
€ 545.000,- / € 545.000,-
Beschikbaar
Reageren
Pastoor Ramakersstraat
Pastoor Ramakersstraat
Pastoor Ramakersstraat
Pastoor Ramakersstraat
Pastoor Ramakersstraat te Roermond.

In de wijk Maasniel in Roermond zullen twee prachtige nieuwe woningen gebouwd worden aan de Pastoor Ramakersstraat. De woning is zowel geschikt voor gezinnen, maar ook voor kandidaten die graag levensloopbestendig willen wonen. Er is namelijk een badkamer en een slaapkamer op de begane grond gesitueerd. Bent u hier nog niet aan toe dan zou het ook een mooie werkkamer of speelkamer kunnen zijn. Uiteraard wordt de woning voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Klaar voor de toekomst dus.

Het kerkdorp Maasniel is voorzien van alle dagelijkse voorzieningen zoals supermarkt, slager, bakker maar ook de huisarts en de bewegingstherapeuten. Binnen 10 minuten fietsen staat u midden in de bruisende stad Roermond met alle gezellige pleinen met restaurants en terrassen. Mocht u graag gaan winkelen dan is het retailpark, designeroutlet en de woonboulevard op een steenworp afstand te bereiken. Kortom een ideale locatie.

Indeling:
Begane grond: Entree die toegang geeft aan de werkkamer, toilet, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. Het toilet wordt uitgevoerd met een zwevend toilet, een fonteintje en betegeling. Vanuit hal is vervolgens de keuken bereikbaar. De keuken is niet in de prijs inbegrepen. De aannemer zal voor de aansluitingen zorgen zoals aangegeven op de verkooptekening. Mocht u hier andere ideeën over hebben, dan kan dat besproken worden. Vanuit de keuken is de tuin middels openslaande deuren te bereiken. De overkapping zoals op de impressies is een optie. In de doorzon woonkamer kun je met gemak een grote eettafel en zitgedeelte kwijt.

Het tweede gedeelte op de begane grond is het levensloopbestendige gedeelte. De slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en heeft ook weer openslaande deuren richting de tuin. Ook is hier de badkamer gelegen met een inloopdouche, toilet en een wastafel. De badkamer is in de prijs inbegrepen.

Eerste en tweede verdieping: Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gelegen respectievelijk 8, 9 en 7 m2. Ook is hier de tweede badkamer gesitueerd. De badkamer is standaard voorzien van een douche, wastafel en een toilet. Hier kan optioneel een ligbad  en een dubbele wastafel geplaatst worden. De tweede verdieping is via een vaste trap te bereiken en er kan optioneel een een dakkapel aan de voorzijde aangebracht worden voor daglicht. De ruimte is standaard afgewerkt en is op dit moment de opstelplaats voor de warmtepomp, wtw-systeem en de witgoedaansluitingen. Met kleine aanpassingen kan hier met gemak nog een extra (slaap)kamer gerealiseerd worden.

Indien u toch graag een andere indeling zou willen in deze woning, dan is dit zeker bespreekbaar met de aannemer. Dat maakt nieuwbouw nou juist zo interessant. Als voorbeeld hebben we ook een andere indeling van de begane grond toegevoegd met bijvoorbeeld een groter woongedeelte of voorzien van een berging, maar ook een mogelijkheid voor het vergroten van de bovenverdieping.

Mocht u interesse hebben in deze woning dan kunt u contact opnemen met de makelaar om alle mogelijkheden te bespreken.
Kenmerken
 • Gebruiksoppervlakte
  150 m² t/m 150 m²
 • Inhoud
  521 m³ t/m 521 m³
 • Opleverdatum
  Onbekend
 • Aantal kavels
  2
Bouwnummers
Bouwnummer: 1
Beschikbaar
 • Koopprijs
  € 545.000 v.o.n.
 • Woonopp.
  150 m²
Bouwnummer: 2
Ingetrokken
 • Koopprijs
  € 545.000 v.o.n.
 • Woonopp.
  150 m²

Reageren

Gebruik het onderstaande formulier om te reageren op Pastoor Ramakersstraat, Roermond.

Persoonsgegevens
Adres