Uw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf u bij ons in en wij zoeken gratis met u mee!

Inschrijven
Ridder van Asenrode vrijstaande woning in aanbouw
€ 673.750,- / € 673.750,-
Beschikbaar
Reageren
Ridder van Asenrode vrijstaande woning in aanbouw
Ridder van Asenrode vrijstaande woning in aanbouw
Ridder van Asenrode vrijstaande woning in aanbouw
Ridder van Asenrode vrijstaande woning in aanbouw
Moderne en energiezuinige woning -> DE BOUW IS GESTART, OPLEVERING VOORJAAR 2024!

Vrijstaande woningen
De 8 prachtige, luxe vrijstaande woningen worden gebouwd aan het verlengde van De Molenakker, een rustige locatie in Asenray nabij Roermond met een diepe tuin en vrij uitzicht aan de achterzijde.

De woningen beschikken allen over een ruime open keuken in verbinding met de woonkamer met veel tuincontact.
Ook beschikken de woningen over een ruime verdieping, met maar liefst drie grote slaapkamers, een ruime badkamer én een berging.

Ondanks dat de woningen allemaal dezelfde uitstraling hebben, beschikken ze toch over een eigen unieke indeling. Dit zorgt voor een mooie variatie tussen de woningen.
De unieke indeling van de woningen komt mede dankzij de toepassing van carports, garages en bijkeukens. Deze verschillen echter per woning en zijn zichtbaar op de plattegronden.

Kavel 25 heeft de volgende indeling;

Begane grond; entree (hal) met toilet, meterkast en toegang naar de studeerkamer aan de voorzijde van de woning. Via de hal is de ruime woonkamer en open keuken bereikbaar. De opstelling van de keuken is een kastenwand met een kookeiland.
De kamer is tevens voorzien van een riante uitbouw waar mogelijk de eetkamer gesitueerd kan worden. Vanuit de uitbouw is de bijkeuken bereikbaar en via de bijkeuken tevens de inpandige garage / berging.

1e verdieping; overloop, toegang naar de 3 zeer ruime slaapkamers, riante badkamer en berging.

De woningen worden gebouwd volgens de BENG norm, dat betekent zeer energiezuinig. De woningen worden voorzien van vloerverwarming en een warmtepomp met boiler.
Tevens heeft de aannemer de volgende extra opties verwerkt tijdens de bouw en zijn deze dus in de koop inbegrepen;
- dubbele tuindeuren in de achtergevel
- vorstvrije buitenkraan achtergevel
- wijzigingen van elektra en toevoegen van loze leidingen

Kortom, een heerlijke gezinswoning met optimaal wooncomfort.

Wonen in Asenray
Asenray is een klein kerkdorpje in de gemeente Roermond. Het is heerlijk genieten in en rondom Asenray. Het gebied staat niet voor niets bekend als ‘Roermonds groen’!
Vanuit Asenray bent u in vijf (auto)minuten op de Huis- en Tuinboulevard en het Retailpark, ten westen van de A73. Hier bevinden zich meerdere (grote) supermarkten van verschillend prijsniveau, bouwmarkten, woonwinkels en huishoudspeciaalzaken.

Voor de actieve natuurgenieters zijn er vele wandelmogelijkheden, zowel op de lange afstand als in de directe omgeving.
Denk hierbij aan het Pieterpad dat Asenray doorkruist. Maar ook de sportieve natuurliefhebbers kunnen volop genieten van de natuur mede dankzij de Nordic Walking-routes en de aanwezigheid van 2 golfbanen in de directe omgeving. Fietsers kunnen op verharde paden de omgeving verkennen en voor mountainbikers zijn er genoeg mogelijkheden. Ook aan degene die van rustig genieten houdt is gedacht; er ligt een heerlijke, schaduwrijke picknickplek aan de rand van Asenray.

Wie meer houdt van het stadsleven kan volop genieten van de stad Roermond. De sfeervolle stad kent een grote rijkdom aan cultuurhistorie, een gezellig winkelhart en een unieke ligging aan de Maasplassen.
Roermond is een bruisende stad in het hart van Limburg. Een stad aan het water waar je kan genieten van vele hotspots.

Door de gunstige centrale ligging in de Euregio Rijn-Maas-Noord is er sprake van een gemakkelijke bereikbaarheid. Daarnaast biedt de nabijgelegen A73 een snelle verbinding in zowel noordelijke als zuidelijke richting. Ook Duitsland en België zijn gemakkelijk te bereiken.
Kenmerken
 • Gebruiksoppervlakte
  165 m² t/m 165 m²
 • Inhoud
  732 m³ t/m 732 m³
 • Opleverdatum
  01-07-2024
 • Aantal kavels
  1
Bouwnummers
Bouwnummer: 25
Beschikbaar
 • Koopprijs
  € 673.750 v.o.n.
 • Woonopp.
  165 m²

Reageren

Gebruik het onderstaande formulier om te reageren op Ridder van Asenrode vrijstaande woning in aanbouw, Roermond.

Persoonsgegevens
Adres