Uw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf u bij ons in en wij zoeken gratis met u mee!

Inschrijven
Residentie de Kluus
In voorbereiding
Reageren
Residentie de Kluus
Residentie de Kluus
Residentie de Kluus
Residentie de Kluus
Met trots presenteren wij het nieuwbouwplan Residentie de Kluus in de kern van Swalmen aan de Markt. Bij vele bekend als het oude Rabobank kantoor van Swalmen. Midden in het centrum van Swalmen aan de Markt zal dit appartementencomplex van in totaal 17 appartementen gerealiseerd worden.
De huidige bestaande bebouwing zal compleet verdwijnen en zal plaats maken voor een geheel nieuw appartementencomplex. Voorzieningen zoals supermarkt, drogist, huisartsenpraktijk, cafés en restaurants zijn op loopafstand bereikbaar. Verder is Swalmen uitstekend bereikbaar en biedt een goede verbinding met Roermond en met bijvoorbeeld de op- en afrit van de A-73.

Het appartementencomplex Residentie de Kluus zal bestaan uit 4 woonlagen. 4 appartementen op de begane grond, 6 appartementen op de eerste en tweede verdieping en een penthouse op de derde verdieping. Elk appartement heeft een eigen buitenruimte in de vorm van een terras of een balkon. De woonoppervlaktes van de appartementen variëren van 74 m2 tot 123 m2. Het penthouse heeft een oppervlakte van 144 m2. Tevens heeft ieder appartement een eigen parkeerplaats en berging op afgesloten terrein.

Indien u geïnteresseerd bent in dit project dan kunt u uw interesse kenbaar maken bij ons kantoor middels emailaders: info@maatmakelaars.nl of telefoonnummer 0475-351970. 
Kenmerken
 • Gebruiksoppervlakte
  74 m² t/m 144 m²
 • Inhoud
  192 m³ t/m 389 m³
 • Opleverdatum
  Onbekend
 • Aantal kavels
  17

Reageren

Gebruik het onderstaande formulier om te reageren op Residentie de Kluus, Swalmen.

Persoonsgegevens
Adres