Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Koop / huur
Neerstraat 15 in Roermond 6041 KA

Neerstraat 15

6041 KA Roermond
Vraagprijs € 1.300.000,- k.k. Huurprijs € 80.000,- p.j.
0475-351970

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 650 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Multifunctioneel bedrijfspand met een verkoopoppervlakte van 650 m², ook te splitsen in 2 winkels van 530 m² en 120 m², met een voorfront van 17,5 m breed naast de ingang van de bibliotheek. Aan de voorzijde van het winkelpand is de mogelijkheid voor een riant terras (mits hiervoor de bestemming...
Lees meer

Omschrijving

Multifunctioneel bedrijfspand met een verkoopoppervlakte van 650 m², ook te splitsen in 2 winkels van 530 m² en 120 m², met een voorfront van 17,5 m breed naast de ingang van de bibliotheek. Aan de voorzijde van het winkelpand is de mogelijkheid voor een riant terras (mits hiervoor de bestemming gewijzigd wordt).

Algemeen:
Ondernemen in de sfeervolle binnenstad van Roermond, verkozen als beste binnenstad van heel Nederland. Met een rijke cultuurhistorie, de vele monumenten en de unieke ligging aan het water. Roermond kenmerkt zich door de ontwikkeling als dé winkelstad van Nederland en Euregio en dé beste ontmoetingsplaats door de sterke combinatie van winkels, horeca en cultuur. Roermond is een bruisende stad door de vele evenementen het hele jaar door en de aanwezigheid van het Retail Center en het Designer Outlet. Deze Outlet ontvangt per jaar ca. 3 miljoen bezoekers en is, na de Amsterdamse grachten en de Efteling, de 3e bezoekersattractie van Nederland.

De Neerstraat is een ondernemende winkelstraat op een top locatie in het centrum van Roermond met zelfstandige ondernemers welke veel activiteiten organiseren. De Neerstraat is op dit moment een drukke winkelstraat in het centrum van Roermond.

Bereikbaarheid:
Dit object ligt op korte afstand van het NS- station, op ca. 200 m. van het winkelcentrum van Roermond, op loopafstand van het gerechtsgebouw en nabij diverse uitvalswegen. Het winkelpand is gelegen tegenover het Roercenter, naast de bibliotheek. In de directe omgeving liggen onder meer diverse winkels en horecagelegenheden. In het winkelcentrum vindt u een uitgebreid en gevarieerd aanbod van winkels.

Dit pand is ook te koop inclusief 2 bovenwoningen. 

Kadastrale gegevens:
Gemeente Roermond, sectie D, nummer 3217 en 2890, 6.76 are groot.


Parkeren: Openbaar parkeren, Q-park parkeergarage Roercenter.

Bestemming: Winkelruimte.

Vraagprijs: € 1.300.000,- k.k. 
 
Huurprijs: € 80.000,- per jaar (excl. BTW).

Aanvaarding: In overleg.

Huurtermijn: 5 jaar + 5 jaar.

Zekerheidsstelling: Bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur
incl. BTW.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs –
indexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI –
Alle Huishoudens (2000=100), gepubliceerd door het CBS
(Centaal Bureau voor de Statistiek).
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.300.000,- kosten koper Huurprijs € 80.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1970 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 650 m² Verkoopoppervlakte 650 m² Perceeloppervlakte 649 m² Frontbreedte 1750 cm Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 500 m tot 1000 m Afstand tot N.S. station op 500 m tot 1000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse A1 Bijdrage wink. vereniging Ja
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
650 m²
Verkoop vloeroppervlakte
650 m²
Frontbreedte
1750 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.