Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Markt 6 in Roermond 6041 EL

Markt 6

6041 EL Roermond
Huurprijs € 2.500,- p.m.
0475-351970

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 170 m²
Lees meer

Omschrijving

Ondernemen in de sfeervolle binnenstad van Roermond, verkozen als beste binnenstad van heel Nederland. Met een rijke cultuurhistorie, de vele monumenten en de unieke ligging aan het water. Roermond kenmerkt zich door de ontwikkeling als dé winkelstad van Nederland en Euregio en dé beste...
Lees meer

Omschrijving

Ondernemen in de sfeervolle binnenstad van Roermond, verkozen als beste binnenstad van heel Nederland. Met een rijke cultuurhistorie, de vele monumenten en de unieke ligging aan het water. Roermond kenmerkt zich door de ontwikkeling als dé winkelstad van Nederland en Euregio en dé beste ontmoetingsplaats door de sterke combinatie van winkels, horeca en cultuur.

Roermond is een bruisende stad door de vele evenementen het hele jaar door en de aanwezigheid van het Retail Center en het Designer Outlet. Deze Outlet ontvangt per jaar ca. 3 miljoen bezoekers en is, na de Amsterdamse grachten en de Efteling, de 3e bezoekersattractie van Nederland.

Het winkelpand is gelegen op een Toplocatie in Roermond, de Markt, tegenover het gemeentehuis en het gros van de bezoekers aan het Designer Outlet lopen hierover heen. De Markt is te voet als ook met de auto bereikbaar.

Algemeen:
De Markt, een van oudsher bekend en gezellig plein in Roermond, op een A1 locatie gelegen, daar bevindt zich dit uitstekend onderhouden winkelpand, op de begane grond, met een verkoopoppervlakte van 170 m². De frontbreedte van de winkel is 6,16 m. welke voorzien is van een glas- pui. Omgeven door bekende winkelketens is deze winkelruimte gelegen op een Toplocatie in het centrum van Roermond. Op korte loopafstand bevindt zich een Shoppingcenter en een Parkeergarage.

Indeling:

Begane grond: Winkelruimte, pantry en toiletruimte.

Bereikbaarheid:
Het pand ligt centraal ten opzichte van de diverse uitvalswegen, waardoor onder andere de autosnelwegen de A73 en de A2 goed en snel bereikbaar zijn. De afstand tot het NS Station is ongeveer 1500 meter lopen.


Kadastrale gegevens: Roermond D 4606

Parkeren: Q-Park en openbaar

Bestemming: Winkelruimte

Huurprijs: € 2.500,- per maand. BTW niet van toepassing.

Aanvaarding: In overleg

Huurtermijn: 5 jaar + 5 jaar.

Zekerheidsstelling: Bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van 3 maanden
huur.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs –
indexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI –
Alle Huishoudens (2000=100), gepubliceerd door het CBS
(Centraal Bureau voor de Statistiek).
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 2.500,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1900 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 170 m² Verkoopoppervlakte 170 m² Frontbreedte 616 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
170 m²
Verkoop vloeroppervlakte
170 m²
Frontbreedte
616 cm
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.