Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Godsweerdersingel 9 in Roermond 6041 GJ

Godsweerdersingel 9

6041 GJ Roermond
Huurprijs € 1.850,- p.m.
0475-351970

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 135 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Ondernemen aan de Roermondse singelring, in de directe omgeving van zowel het trein- als het busstation en nabij diverse uitvalswegen, waardoor onder andere de Duitse grensstreek en steden als Venlo, Sittard, Weert, Eindhoven, Maastricht en Düsseldorf uitstekend bereikbaar zijn. Roermond, verkozen...
Lees meer

Omschrijving

Ondernemen aan de Roermondse singelring, in de directe omgeving van zowel het trein- als het busstation en nabij diverse uitvalswegen, waardoor onder andere de Duitse grensstreek en steden als Venlo, Sittard, Weert, Eindhoven, Maastricht en Düsseldorf uitstekend bereikbaar zijn. Roermond, verkozen als beste binnenstad van heel Nederland, is een stad met een rijke cultuurhistorie, vele monumenten en een unieke ligging aan het water. Roermond is een bruisende stad door de vele evenementen het hele jaar door en de aanwezigheid van het Retail Center en het Designer Outlet.

Op een zichtlocatie aan de fraaie Godsweerdersingel is dit fraaie, hoogwaardig afgewerkt en flexibel ingedeeld kantoorpand van ca. 135 m² gelegen. Dit object heeft een uitstekende ligging, namelijk pal naast het Stationsplein en tegenover het NS- en busstation. Het object grenst direct aan het winkelgebied van Roermond en ligt aan een drukke, doorgaande weg. Deze Singel is erg in trek voor de vestiging van stadskantoren.

Indeling:
Souterrain: Archief- / bergruimtes van ca. 27 m² met verwarming.
Begane grond: Overdekte entree met enerzijds toegang tot een hal met meterkast en anderzijds toegang tot een ruime, multifunctionele ruimte. Deze open ruimte kan gebruikt worden als ontvangstruimte en/of kantoorruimte en ontvangt zijn lichtinval door de grote glazen pui aan de voorzijde en diverse raampartijen in de zijgevel die uitkijken op de Schoolstraat. Achter in de ruimte bevindt zich een geluidsdicht, demontabel glazen kantoorgedeelte van ca. 15 m², ideaal te gebruiken als vergaderruimte. Verder is er nog een aparte kantoorruimte aanwezig van ca. 16 m². Zowel de open ruimte als de aparte kantoorruimten zijn voorzien van airco. Centraal in het pand bevindt zich een ruimte die ingericht is met een keurige pantry met aparte toiletruimte, opstelling van de c.v.-ketel en toegang tot het souterrain. De begane grond heeft een vloeroppervlakte van in totaal ca. 108 m².

Bereikbaarheid:
Het pand ligt aan de Singelring, in het centrum van Roermond, op loopafstand van het openbare vervoer en nabij diverse uitvalswegen.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Roermond, sectie D, nummer 5277.

Parkeren: Het is mogelijk om betaald te parkeren langs de Singelring, op de parkeerplaats van het Wilhelminaplein of de overdekte parkeergarages ‘Stationspark’ of Q-park Oranjerie of iets verderop de parking van het Designer Outlet Centre voor enkele euro’s per dag.

Bestemming: (combinatie van) kantoorpand / showroom / praktijk / detailhandel.

Huurprijs: € 1.850,- per maand (BTW niet van toepassing).

Aanvaarding: In overleg.

Zekerheidsstelling: Bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs – indexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI – Alle Huishoudens (2000=100), gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek).

ROERMOND, DE WINKELSTAD MET 7 DAGEN PER WEEK WINKELVREUGDE!
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.850,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1965 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 135 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Stationslokatie, Stadscentrum/dorpskern, Winkelcentrum Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 500 m tot 1000 m Afstand tot N.S. station op minder dan 500 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
135 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Luchtbehandeling
Airco
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.