Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Hamstraat 19 in Roermond 6041 HA

Hamstraat 19

6041 HA Roermond
Koopprijs € 399.000,- k.k. Huurprijs € 1.500,- p.m.
0475-351970

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 147 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Ondernemen in de sfeervolle binnenstad van Roermond, verkozen als beste binnenstad van heel Nederland, met een rijke cultuurhistorie, de vele monumenten en de unieke ligging aan het water. Roermond kenmerkt zich door de ontwikkeling als dé winkelstad van Nederland en Euregio en dé beste...
Lees meer

Omschrijving

Ondernemen in de sfeervolle binnenstad van Roermond, verkozen als beste binnenstad van heel Nederland, met een rijke cultuurhistorie, de vele monumenten en de unieke ligging aan het water. Roermond kenmerkt zich door de ontwikkeling als dé winkelstad van Nederland en Euregio en dé beste ontmoetingsplaats door de sterke combinatie van winkels, horeca en cultuur. Roermond is een bruisende stad door de vele evenementen het hele jaar door en de aanwezigheid van het Retail Center en het Designer Outlet. Deze Outlet ontvangt per jaar ca. 3 miljoen bezoekers en is, na de Amsterdamse grachten en de Efteling, de 3e bezoekersattractie van Nederland.

Algemeen:
Op een A1-locatie in Hartje Roermond is deze winkelruimte te huur, met een totaal front van 5,5 meter, een winkeloppervlakte van 75 m² en beschikt over ca. 56 m² opslagruimte op de begane grond en ca. 100 m² opslagruimte op de verdieping. De winkel is gelegen op een top locatie in het centrum van Roermond, op maar 250 m. afstand van het NS- station en met in de directe omgeving vestigingen van o.a. de McDonalds, V&D, Hema, Hans Anders, Bakker Bart, Xenos en diverse lokale winkeliers. Dit winkelpand is ook voor toelevering aan de achterzijde bereikbaar. Aan dit winkelpand kunt u niet voorbijlopen!

Bereikbaarheid:
Het centrum van Roermond is optimaal bereikbaar, zowel met het eigen als het openbaar vervoer. Het NS- station is op slechts 250 m afstand gelegen.

Omgeving:
De directe omgeving bestaat uit hoofdzakelijk commerciële ruimten met bovengelegen woningen. De monumentale binnenstad van Roermond kenmerkt zich door een zeer ruim winkel- en horeca- aanbod, inclusief het Designer outlet Center (slechts 5 minuten lopen uit centrum), vele monumentale panden en kerken en een typische binnenstedelijke woonomgeving. In de directe omgeving van dit object bevinden zich onder andere Hema, V&D, Xenos, bakker Bart en diverse andere winkelketens.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Roermond, sectie D, nummer 3950, 2.44 are groot.

Parkeren:
Het centrum van Roermond beschikt over uitstekende openbare parkeervoorzieningen. Op loopafstand bevindt zich een Q-park parkeergarage voor ruim 400 auto’s.

Bestemming: Detailhandel.

Aanvaarding: In overleg.

Huurtermijn: 5 jaar + 5 jaar.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur incl. BTW.

Omzetbelasting:
Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs – indexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI – Alle Huishoudens (2000=100), gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek).
Overdracht Status Verkocht Koopprijs € 399.000,- kosten koper Huurprijs € 1.500,- per maand Aanvaarding Direct BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1968 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 147 m² Verkoopoppervlakte 75 m² Perceeloppervlakte 244 m² Frontbreedte 550 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Winkelcentrum Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Afstand tot snelwegafrit Op 1000 m tot 1500 m Afstand tot N.S. station Op minder dan 500 m Afstand tot winkelvoorz. Op minder dan 500 m Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
147 m²
Verkoop vloeroppervlakte
75 m²
Frontbreedte
550 cm
Verdiepingen
2
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.